Altılı Masa'nın adayını açıklayacağı tarih belli oldu

Siyaset 22.01.2023 - 04:44, Güncelleme: 22.01.2023 - 04:44
 

Altılı Masa'nın adayını açıklayacağı tarih belli oldu

KOCAELİ HABERİ
Altılı Masa'nın cumhurbaşkanı adayını açıklayacağı tarihe ilişkin kulis bilgileri ortaya çıktı. İddiaya göre Altılı Masa, 4 Şubat 2023 tarihinde adayını açıklayacak. Altılı Masa'nın cumhurbaşkanı adayının açıklanacağı ne zaman açıklanacağı gündemdeki yerini koruyor. Habertürk yazarı Bülent Aydemir, Altılı Masa'nın adayını 4 Şubat'ta açıklayabileceğini öne sürdü. "Bugüne kadar altılı masayla ilgili yapılan değerlendirmelerde, cumhurbaşkanı adayının şubat ortasına kadar açıklanacağı ya da açıklanması gerektiği vurgulanıyordu. Ancak dün kulislerde ilk kez 4 Şubat tarihi seslendirilmeye başlandı" diyen Aydemir, "30 Ocak’taki toplantının ardından adayın 4 Şubat Cumartesi günü açıklanacağı belirtiliyor. Bu açıklama ortak adaya ilişkin mi olacak yoksa Kılıçdaroğlu’nun ismi mi açıklanacak? O gün yaklaştığında öğreneceğiz ancak aday ismi açıklandığında siyasi hava bir hayli ısınacak" ifadesini kullandı.
KOCAELİ HABERİ

Altılı Masa'nın cumhurbaşkanı adayını açıklayacağı tarihe ilişkin kulis bilgileri ortaya çıktı. İddiaya göre Altılı Masa, 4 Şubat 2023 tarihinde adayını açıklayacak.

Altılı Masa'nın cumhurbaşkanı adayının açıklanacağı ne zaman açıklanacağı gündemdeki yerini koruyor.

Habertürk yazarı Bülent Aydemir, Altılı Masa'nın adayını 4 Şubat'ta açıklayabileceğini öne sürdü.

"Bugüne kadar altılı masayla ilgili yapılan değerlendirmelerde, cumhurbaşkanı adayının şubat ortasına kadar açıklanacağı ya da açıklanması gerektiği vurgulanıyordu. Ancak dün kulislerde ilk kez 4 Şubat tarihi seslendirilmeye başlandı" diyen Aydemir, "30 Ocak’taki toplantının ardından adayın 4 Şubat Cumartesi günü açıklanacağı belirtiliyor. Bu açıklama ortak adaya ilişkin mi olacak yoksa Kılıçdaroğlu’nun ismi mi açıklanacak? O gün yaklaştığında öğreneceğiz ancak aday ismi açıklandığında siyasi hava bir hayli ısınacak" ifadesini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.