DARICA'YI BU GECE ŞANTİYEYE ÇEVİRDİLER

İlçeler 14.01.2023 - 06:50, Güncelleme: 14.01.2023 - 06:50
 

DARICA'YI BU GECE ŞANTİYEYE ÇEVİRDİLER

KOCAELİ HABERİ
Dün Darıca'da akşam saatlerinde arıza nedeniyle su kesintisi oluşan Nenehatun mahallesi Battal Gazi Caddesinde arızanın giderilmesi için çalışma başlatan İSU ekiplerinin çalışması gecenin ilerleyen satlerine kadar devam etti.. İSU arıza ekiplerinin iş makineleri eşliğinde yer altında başlattığı çalışmayı bizzat yerinde anbean takip eden İSU Darıca şübe müdürü İsmet Topal gec yarsı 02:'de o çalışma anını sosyal medyadan "Su gelecektir. Daha kaliteli bir su için gece gündüz çalışmaya devam" sözleri ile paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

Dün Darıca'da akşam saatlerinde arıza nedeniyle su kesintisi oluşan Nenehatun mahallesi Battal Gazi Caddesinde arızanın giderilmesi için çalışma başlatan İSU ekiplerinin çalışması gecenin ilerleyen satlerine kadar devam etti..

İSU arıza ekiplerinin iş makineleri eşliğinde yer altında başlattığı çalışmayı bizzat yerinde anbean takip eden İSU Darıca şübe müdürü İsmet Topal gec yarsı 02:'de o çalışma anını sosyal medyadan "Su gelecektir. Daha kaliteli bir su için gece gündüz çalışmaya devam" sözleri ile paylaştı..
Bir 5 kişi, yol ve sokak görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.