VEKİL ZEYBEK İLE SEMAVER ÇAYI İÇİP ÇEKİRDEK ÇİTLEDİLER

Dünya 29.09.2022 - 05:59, Güncelleme: 29.09.2022 - 05:59
 

VEKİL ZEYBEK İLE SEMAVER ÇAYI İÇİP ÇEKİRDEK ÇİTLEDİLER

KOCAELİ HABERİ
Ak Parti Kocaeli  Milletvekili ve Ak Parti Genel Merkez MKYK Üyesi Av. Emine Zeybek dün akşam seçim bölgesi İzmit'in kenar mahallelerinde siyasi saha çalışması yaparak ev ziyaretlerinde bulundu.. Mahallenin kadınları Vekil Zeybek'e semaverde çay, kuru pasta ve çekirdek ikramında bulunurken, Zeybek ise sosyal medyadan "Bugün İzmit'teyiz. AK Parti’mizin kuruluşunun 21. Yılı münasebetiyle Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın kaleme aldığı mektubu ve selamını İzmitli Hemşerilerimize İlçe Yöneticilerimiz ile birlikte takdim edip, hanelerine misafir olduk. Semaverde yapılan lezzetli çaylardan içerek hoş sohbet ettik. " sözleri ile paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

Ak Parti Kocaeli  Milletvekili ve Ak Parti Genel Merkez MKYK Üyesi Av. Emine Zeybek dün akşam seçim bölgesi İzmit'in kenar mahallelerinde siyasi saha çalışması yaparak ev ziyaretlerinde bulundu..

Mahallenin kadınları Vekil Zeybek'e semaverde çay, kuru pasta ve çekirdek ikramında bulunurken, Zeybek ise sosyal medyadan "Bugün İzmit'teyiz. AK Parti’mizin kuruluşunun 21. Yılı münasebetiyle Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın kaleme aldığı mektubu ve selamını İzmitli Hemşerilerimize İlçe Yöneticilerimiz ile birlikte takdim edip, hanelerine misafir olduk. Semaverde yapılan lezzetli çaylardan içerek hoş sohbet ettik. " sözleri ile paylaştı..
Bir 10 kişi, oturan insanlar, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.