AK PARTİ KOCAELİ ESKİ BAŞKANI CEYHAN ÖNEMLİ GÖREV İÇİN GİTTİ

Siyaset 22.06.2022 - 10:20, Güncelleme: 22.06.2022 - 10:20
 

AK PARTİ KOCAELİ ESKİ BAŞKANI CEYHAN ÖNEMLİ GÖREV İÇİN GİTTİ

KOCAELİ HABERİ
Ak Parti Genel Merkezi kuruluştan günümüze kadar olan süreçte görve almış olan eski İl Başkanları ile "istişare ve değerlendirme toplantısı" düzenledi.. Ak Parti Kocaeli eski il başkanı Şemsettin Ceyhan'da partsininin kendilerine verdiği bu önemli görevin gereğini icra etmek için bu sabah Ankara'ya gitti. Şemsettin Ceyhan, aynı görevi icra etmek üzere Ankara'da toplu istişarenin yapılacağı otele gelen diğer eski il başkanları ile çektirmiş olduğu toplu fotoğraf karesini sosyal medyadan "Kuruluştan günümüze İl Başkanları istişare ve değerlendirme toplantısı için Ankara’da genel merkezimizdeyiz. Hayırlara vesile olsun." sözleri ile paylaştı..  
KOCAELİ HABERİ

Ak Parti Genel Merkezi kuruluştan günümüze kadar olan süreçte görve almış olan eski İl Başkanları ile "istişare ve değerlendirme toplantısı" düzenledi..

Ak Parti Kocaeli eski il başkanı Şemsettin Ceyhan'da partsininin kendilerine verdiği bu önemli görevin gereğini icra etmek için bu sabah Ankara'ya gitti. Şemsettin Ceyhan, aynı görevi icra etmek üzere Ankara'da toplu istişarenin yapılacağı otele gelen diğer eski il başkanları ile çektirmiş olduğu toplu fotoğraf karesini sosyal medyadan "Kuruluştan günümüze İl Başkanları istişare ve değerlendirme toplantısı için Ankara’da genel merkezimizdeyiz. Hayırlara vesile olsun." sözleri ile paylaştı..  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.