BAŞKAN BÜYÜKGÖZ GEBZE İMAM HATİP ARKADAŞLARIYLA BULUŞTU

Dünya 20.04.2022 - 10:02, Güncelleme: 20.04.2022 - 10:02
 

BAŞKAN BÜYÜKGÖZ GEBZE İMAM HATİP ARKADAŞLARIYLA BULUŞTU

KOCAELİ HABERİ
Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz aralarında İstanbul Medeniyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Gülfettin Çelik ve Gebze İlçe Sağlık Müdürü Dr. İlhan Kadıoğlu'nun da aralarında olduğu Gebze İmam hatip Lisesindeki okul arkadaşlarıyla iftar yemeğinde buluştu.. Gebze İlçe Sağlık Müdürü Dr. İlhan Kadıoğlu bu buluşmayaı sosyal medyadan "45 yıl önce hepsi birbirinden değerli arkadaşlarımızla, Gebze’de okul sıralarında başlayan dostluğumuz, ilk günkü sıcaklığıyla iftar sofrasında da devam etti." sözleriyle paylaştı..  
KOCAELİ HABERİ

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz aralarında İstanbul Medeniyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Gülfettin Çelik ve Gebze İlçe Sağlık Müdürü Dr. İlhan Kadıoğlu'nun da aralarında olduğu Gebze İmam hatip Lisesindeki okul arkadaşlarıyla iftar yemeğinde buluştu..

Gebze İlçe Sağlık Müdürü Dr. İlhan Kadıoğlu bu buluşmayaı sosyal medyadan "45 yıl önce hepsi birbirinden değerli arkadaşlarımızla, Gebze’de okul sıralarında başlayan dostluğumuz, ilk günkü sıcaklığıyla iftar sofrasında da devam etti." sözleriyle paylaştı..

Bir 6 kişi ve iç mekan görseli olabilir

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.