BU SOFRA DA HALKIN KENDİ KENDİLERİNE KURDUĞU İFTAR SOFRASI

Dünya 18.04.2022 - 16:07, Güncelleme: 18.04.2022 - 16:45
 

BU SOFRA DA HALKIN KENDİ KENDİLERİNE KURDUĞU İFTAR SOFRASI

KOCAELİ HABERİ
Bu Ramazan ayında, kurumların ve Sivil Toplum Kuruluşlarının, lüks mekanlarda kurdukları iftar sofraları üzerine yaptığımız haber içeriklerinde ki özellikle "zenginlerin zenginlere sofra kurması" boyutundaki eleştiriler, kamuoyunda geniş yankı bularak kabul gördü.. Biz iftar sofraları kurulmasına karşı değiliz, iftar sofralarının maaliyetinin milletin bütçeleri üzerinden kurulmasını eleştiriyoruz.. Zenginlerin lüks mekanlarda zenginlere veya ihtiyaç sahibi olmayanlara kurduğu iftar sofralarını eleştiriyoruz.. Bunun dışında vatndaşın kendi parasıyla ihtiyaç sahibi insanlarımıza verdiği iftara niye karşı olalım? Ya da derneklerin kendi bünylerinde, mütevazi mekanlarında kendi üyelerinden topladıkları paralara ile geleneksel iftar sofraları kurmalarını niye eleştirelim.. Mesela yukardaki iftar sofrasını, Çayırova'da kurulu bulunan Gümüşhane Kelkit kızılca köy derneği kurmuş ve hem ihtiyaç sahiplerinehem de kendi üyelerine iftar yemeği vermiş. Bunun nesini eleştirelim.. Edindiğimiz bilgiye göre Dernek her hafta sonunda iki gün iftar yemeği veriyormuş.. Gayet hayırlı ve faydalı bir iş yapıyorlar ve çok da güzel yapıyorlar.. . 
KOCAELİ HABERİ

Bu Ramazan ayında, kurumların ve Sivil Toplum Kuruluşlarının, lüks mekanlarda kurdukları iftar sofraları üzerine yaptığımız haber içeriklerinde ki özellikle "zenginlerin zenginlere sofra kurması" boyutundaki eleştiriler, kamuoyunda geniş yankı bularak kabul gördü..

Biz iftar sofraları kurulmasına karşı değiliz, iftar sofralarının maaliyetinin milletin bütçeleri üzerinden kurulmasını eleştiriyoruz..
Zenginlerin lüks mekanlarda zenginlere veya ihtiyaç sahibi olmayanlara kurduğu iftar sofralarını eleştiriyoruz..

Bunun dışında vatndaşın kendi parasıyla ihtiyaç sahibi insanlarımıza verdiği iftara niye karşı olalım?
Ya da derneklerin kendi bünylerinde, mütevazi mekanlarında kendi üyelerinden topladıkları paralara ile geleneksel iftar sofraları kurmalarını niye eleştirelim..

Mesela yukardaki iftar sofrasını, Çayırova'da kurulu bulunan Gümüşhane Kelkit kızılca köy derneği kurmuş ve hem ihtiyaç sahiplerinehem de kendi üyelerine iftar yemeği vermiş.
Bunun nesini eleştirelim..
Edindiğimiz bilgiye göre Dernek her hafta sonunda iki gün iftar yemeği veriyormuş..
Gayet hayırlı ve faydalı bir iş yapıyorlar ve çok da güzel yapıyorlar.. . 

Bir 5 kişi, oturan insanlar, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (1 )

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
OGazi.
(19.04.2022 11:53 - #404)
Neden aileler yok , hanımlar çocuklar ?
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.