GEBZE'DE KİMLER KİMLERLE BERABER?

Siyaset 17.04.2022 - 19:14, Güncelleme: 17.04.2022 - 19:29
 

GEBZE'DE KİMLER KİMLERLE BERABER?

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
Gebze Milli Görüş hareketinin tanınmış isimlerinden birisi olan eski Refah partili Sedat çelik şimdi Ak Partide ve Gebze Belediye Başkan yardımcısı. Yine aynı şekilde Gebze Ülkü Ocaklarından yetişip gelmiş olan Ülkücü Bülent Özdemir'de şimdi MHP Gebze İlçe Başkanı.. Siyaseten bir dönemler farklı kutuplarda olan Gebze'nin tanınmış bu iki siyasetçisi bugün Cumhur İttifakının tekrar iktidar olması için birlikte yan yana yol yürüyorlar.. MHP Gebze İlçe Teşkilatı bugün MHP Gebze İlçe Başkanı Bülent Özdemir ile Ak Partili Sedat Çelik ile birlikte çıktığı saha çalışmasını sosyal medyadan "MHP Gebze İlçe Başkanımız Sayın Bülent Özdemir ve İlçe Yöneticilerimiz, Cumhur İttifakı Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Sayın Sedat Çelik Bey ile birlikte, Gebze Köşklü Çeşme Mahallesinde taziye ziyaretinde bulundular." ifadeleri ile paylaştı..
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

Gebze Milli Görüş hareketinin tanınmış isimlerinden birisi olan eski Refah partili Sedat çelik şimdi Ak Partide ve Gebze Belediye Başkan yardımcısı. Yine aynı şekilde Gebze Ülkü Ocaklarından yetişip gelmiş olan Ülkücü Bülent Özdemir'de şimdi MHP Gebze İlçe Başkanı..

Siyaseten bir dönemler farklı kutuplarda olan Gebze'nin tanınmış bu iki siyasetçisi bugün Cumhur İttifakının tekrar iktidar olması için birlikte yan yana yol yürüyorlar..

MHP Gebze İlçe Teşkilatı bugün MHP Gebze İlçe Başkanı Bülent Özdemir ile Ak Partili Sedat Çelik ile birlikte çıktığı saha çalışmasını sosyal medyadan "MHP Gebze İlçe Başkanımız Sayın Bülent Özdemir ve İlçe Yöneticilerimiz, Cumhur İttifakı Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Sayın Sedat Çelik Bey ile birlikte, Gebze Köşklü Çeşme Mahallesinde taziye ziyaretinde bulundular." ifadeleri ile paylaştı..

Bir 9 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

Bir 10 kişi, ayakta duran insanlar, açık hava ve ağaç görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.