GEBZE BELEDİYESİNİN ACİL DİKKATİNE! Her an birisi düşebilir

Güncel 14.04.2022 - 15:14, Güncelleme: 14.04.2022 - 15:14
 

GEBZE BELEDİYESİNİN ACİL DİKKATİNE! Her an birisi düşebilir

KOCAELİ HABER - Cengiz Yucak
Gebze'nin Eskihisar mahallesinde Bezirci çiftliğinin hemen önündeki asfalta yolun kenarındaki kaldırımlarda yer alan iki logarın kapkaları olmadığı için her an bir canlının düşme tehlikeis ile karşı karşıya.. Muhtemelen hırsızlar tarafından demir döküm hurdası olarak satılmak için çalınmış olabileceğini dile getiren mahalle sakinleri "kaldırımlardaki bu kapaksız logarlar özellikle akşam ve gece saatlerinde hem insanlar hem de diğer koyun kuzu kedi köpek türünden canlı hayvanlar için büyük bir tehlike oluşturuyor. Böyle talihsiz bir durum ile karşılaşmamak içi belediyenin acil olarak bu logarların kapaklarını kapatması gerekiyor" dediler.. 
KOCAELİ HABER - Cengiz Yucak

Gebze'nin Eskihisar mahallesinde Bezirci çiftliğinin hemen önündeki asfalta yolun kenarındaki kaldırımlarda yer alan iki logarın kapkaları olmadığı için her an bir canlının düşme tehlikeis ile karşı karşıya..

Muhtemelen hırsızlar tarafından demir döküm hurdası olarak satılmak için çalınmış olabileceğini dile getiren mahalle sakinleri "kaldırımlardaki bu kapaksız logarlar özellikle akşam ve gece saatlerinde hem insanlar hem de diğer koyun kuzu kedi köpek türünden canlı hayvanlar için büyük bir tehlike oluşturuyor. Böyle talihsiz bir durum ile karşılaşmamak içi belediyenin acil olarak bu logarların kapaklarını kapatması gerekiyor" dediler.. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.