İZMİT İYİ PARTİ GENÇLİĞİ TOPLANDI

İlçeler 24.02.2022 - 14:39, Güncelleme: 24.02.2022 - 14:39
 

İZMİT İYİ PARTİ GENÇLİĞİ TOPLANDI

KOCAELİ HABERİ
İYİ Parti İzmit İlçe Gençlik Kolları önümüzdek günlerde yapacakları programları planmak üzere toplandı. İYİ Parti İzmit İlçe Gençlik Kolları, İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz, İlçe Gençlik Kolları Batuhan Özdemir ve İl Gençlik Kolları Sekreteri Salih Acar İzmit ilçe gençliği ile bir araya gelerek yapılacak programlar hakkında istişarelerde bulundu. Yönetimde değişiklik yapan İYİ Gençlik İzmit daha aktif çalışmalar yapmak üzere harekete geçti.
KOCAELİ HABERİ

İYİ Parti İzmit İlçe Gençlik Kolları önümüzdek günlerde yapacakları programları planmak üzere toplandı.

İYİ Parti İzmit İlçe Gençlik Kolları, İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz, İlçe Gençlik Kolları Batuhan Özdemir ve İl Gençlik Kolları Sekreteri Salih Acar İzmit ilçe gençliği ile bir araya gelerek yapılacak programlar hakkında istişarelerde bulundu. Yönetimde değişiklik yapan İYİ Gençlik İzmit daha aktif çalışmalar yapmak üzere harekete geçti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.