İYİ PARTİ ÇAYIROVA BAŞKANINDAN KAYMAKAM GÖZEN'E ÖVGÜ

Siyaset 12.02.2022 - 04:14, Güncelleme: 12.02.2022 - 04:14
 

İYİ PARTİ ÇAYIROVA BAŞKANINDAN KAYMAKAM GÖZEN'E ÖVGÜ

KOCAELİ HABERİ
İYİ Parti Çayırova'nın atanmış ilçe başkanı İlhami Bayrak yeni atanan ilçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen'e makamında bir nezaket ziyareti gerçekleştirdi.. Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen'in kendilerini kabullerinden ve konukseverliğinden çok memnun kalıp mutlu olan İlhami Bayrak, bu duygularını sosyal medyadan "İlk ziyaretimizi Çayırova’mızın Mülki Amiri değerli Kaymakamımız; Hasan Gözen Beyefendiye yaptık. Devlet-i Ebed Müddet düsturu ile ülkemiz ve Çayırova’mız ile ilgili fikir alış verişinde bulunduk. Kaymakamımıza nazik kabulü ve Al-i Cenap ev sahipliği için şükranlarımızı sunarız..." sözleri ile ifade etti..  
KOCAELİ HABERİ

İYİ Parti Çayırova'nın atanmış ilçe başkanı İlhami Bayrak yeni atanan ilçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen'e makamında bir nezaket ziyareti gerçekleştirdi..

Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen'in kendilerini kabullerinden ve konukseverliğinden çok memnun kalıp mutlu olan İlhami Bayrak, bu duygularını sosyal medyadan "İlk ziyaretimizi Çayırova’mızın Mülki Amiri değerli Kaymakamımız; Hasan Gözen Beyefendiye yaptık. Devlet-i Ebed Müddet düsturu ile ülkemiz ve Çayırova’mız ile ilgili fikir alış verişinde bulunduk.
Kaymakamımıza nazik kabulü ve Al-i Cenap ev sahipliği için şükranlarımızı sunarız..." sözleri ile ifade etti..

Bir 10 kişi, oturan insanlar, ofis ve iç mekan görseli olabilir

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.