KOCAELİ'DE ELE GEÇİRİLDİ

Asayiş 05.01.2022 - 16:25, Güncelleme: 05.01.2022 - 16:25
 

KOCAELİ'DE ELE GEÇİRİLDİ

KOCAELİ HABERİ
Kocaeli İl Jandarma Komutanlığınca, Tarihi Eser Kaçakçılığı ile Mücadele kapsamında,  Körfez ilçesinde durdurulan bir araç içerisinde yapılan aramada, tarihi eser olduğu değerlendirilen Helenistik ve eski Yunan dönemlerine ait (77) adet bronz sikke ve (1) adet Meryem Ana figürlü heykel ele geçirildi.. Tarihi eser kaçakçılığı olayıyla ilgili İki şüpheli hakkında adli tahkikata başlanıldı...
KOCAELİ HABERİ

Kocaeli İl Jandarma Komutanlığınca, Tarihi Eser Kaçakçılığı ile Mücadele kapsamında,  Körfez ilçesinde durdurulan bir araç içerisinde yapılan aramada, tarihi eser olduğu değerlendirilen Helenistik ve eski Yunan dönemlerine ait (77) adet bronz sikke ve (1) adet Meryem Ana figürlü heykel ele geçirildi..

Tarihi eser kaçakçılığı olayıyla ilgili İki şüpheli hakkında adli tahkikata başlanıldı...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.