BELEDİYE BAŞKANLARI YOLA ÇIKTI

Siyaset 22.12.2021 - 18:45, Güncelleme: 22.12.2021 - 18:55
 

BELEDİYE BAŞKANLARI YOLA ÇIKTI

KOCAELİ HABERİ
Ak Partili Belediye Başkanları,  Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı için kampa giriyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 22-23-24 Aralık'ta Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde düzenlenecek 'AK Parti Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'na katılacak. Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirilecek olan Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı için Kocaeli'de ki Ak Partili ilçe belediye başkanları da hep birlikte yola çıktılar.. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Darıca  Belediye Başkanı  Muzaffer Bıyık, Kartepe  Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, Başisekel  Belediye Başkanı  Yasin Özlü, Gölcük Belediye Başknı Ali Yıldırım Sezer, Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan ve Körfez  Belediye Başkanı Şener Söğüt yolda mola yerinden sosyal medya için paylaşımda buundular..
KOCAELİ HABERİ

Ak Partili Belediye Başkanları,  Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı için kampa giriyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 22-23-24 Aralık'ta Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde düzenlenecek 'AK Parti Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'na katılacak.

Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirilecek olan Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı için Kocaeli'de ki Ak Partili ilçe belediye başkanları da hep birlikte yola çıktılar..

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Darıca  Belediye Başkanı  Muzaffer Bıyık, Kartepe  Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, Başisekel  Belediye Başkanı  Yasin Özlü, Gölcük Belediye Başknı Ali Yıldırım Sezer, Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan ve Körfez  Belediye Başkanı Şener Söğüt yolda mola yerinden sosyal medya için paylaşımda buundular..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.