FATİH ALTAYLI'DAN MUHARREM SARIKAYA AÇIKLAMASI

Güncel 20.12.2021 - 09:30, Güncelleme: 20.12.2021 - 09:30
 

FATİH ALTAYLI'DAN MUHARREM SARIKAYA AÇIKLAMASI

kocaelihaberi
Sosyal medyada yayılan görüntülerle kameramana tokat attığı ortaya çıkan ve büyük tepki gören Habertürk yazarı Muharrem Sarıkaya ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı.  İddiaya göre; Muharrem Sarıkaya'nın Habertürk'teki görevine son verildi. HABERTÜRK'TEN KINAMA MESAJI Habertürk'ten yapılan açıklamada "Ankara Temsilcimiz Muharrem Sarıkaya’nın kabul edilemez ve izahı olmayan davranışından ötürü İHA kameramanı Ahmet Demir arkadaşımızdan, ailesinden, çalıştığı kurumdan ve tüm kamuoyundan içtenlikle özür dileriz" denildi.  FATİH ALTAYLI'DAN MUHARREM SARIKAYA AÇIKLAMASI Habertürk yazaraı Fatih Altaylı ise "Muharrem Sarıkya kovuls-du" iddiaları için twitter'dan şu açıklamayı yaptı; "Habertürk’te 2014’ten bu yana yöneticilik yapmadığım ve yetkili bir pozisyonda olmadığım halde bu kurumdaki her türlü olumsuzluğun ve başkalarının hatalarının bana yüklenmesinden sıkıldım ve yoruldum.İş yerinizde başkalarının hatalarından siz sorumlu tutulsanız hoşunuza gider mi? Muharrem Sarıkaya’ya program yaptıran ben değilim ki görevine ben son vereyim. Yaptığı şeyin kabul edilebilir tarafı olmadığı aşikar. Kendinden daha alt pozisyonda çalıştığını düşündüğü kişilere kötü davrananları hiç sevmediğimi söyleyebilirim."  
kocaelihaberi

Sosyal medyada yayılan görüntülerle kameramana tokat attığı ortaya çıkan ve büyük tepki gören Habertürk yazarı Muharrem Sarıkaya ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı.  İddiaya göre; Muharrem Sarıkaya'nın Habertürk'teki görevine son verildi.

HABERTÜRK'TEN KINAMA MESAJI

Habertürk'ten yapılan açıklamada "Ankara Temsilcimiz Muharrem Sarıkaya’nın kabul edilemez ve izahı olmayan davranışından ötürü İHA kameramanı Ahmet Demir arkadaşımızdan, ailesinden, çalıştığı kurumdan ve tüm kamuoyundan içtenlikle özür dileriz" denildi. 

FATİH ALTAYLI'DAN MUHARREM SARIKAYA AÇIKLAMASI
Habertürk yazaraı Fatih Altaylı ise "Muharrem Sarıkya kovuls-du" iddiaları için twitter'dan şu açıklamayı yaptı;

"Habertürk’te 2014’ten bu yana yöneticilik yapmadığım ve yetkili bir pozisyonda olmadığım halde bu kurumdaki her türlü olumsuzluğun ve başkalarının hatalarının bana yüklenmesinden sıkıldım ve yoruldum.İş yerinizde başkalarının hatalarından siz sorumlu tutulsanız hoşunuza gider mi? Muharrem Sarıkaya’ya program yaptıran ben değilim ki görevine ben son vereyim. Yaptığı şeyin kabul edilebilir tarafı olmadığı aşikar. Kendinden daha alt pozisyonda çalıştığını düşündüğü kişilere kötü davrananları hiç sevmediğimi söyleyebilirim."

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.