6 PARTİ SEÇİM KANUNU'NU GÖRÜŞECEK

Dünya 18.10.2021 - 13:56, Güncelleme: 18.10.2021 - 13:56
 

6 PARTİ SEÇİM KANUNU'NU GÖRÜŞECEK

KOCAELİ HABERİ
Millet İttifakı'nı oluşturan 4 parti ile Deva ve Gelecek Partisi'nin temsilcileri üçüncü kez Meclis'te bir araya geldi. Dördüncü toplantı için 6 parti temsilcisi salı günü, 17:00'de bir araya gelecek. Son iki haftalık zamanda 2 buçuk sayfa olması planlanan metnin ilk bölümü olan "Gerekçe" kısmı 2 isim tarafından kaleme alındı. Dördüncü toplantıda kurmaylar ilk kez eline kalem alacak ve "yasam" başlığı görüşülecek. Başlık altında Meclis'in güçlendirilmesi, Seçim Kanunu ve Siyasi Partiler Yasası konuları ele alınacak..
KOCAELİ HABERİ

Millet İttifakı'nı oluşturan 4 parti ile Deva ve Gelecek Partisi'nin temsilcileri üçüncü kez Meclis'te bir araya geldi. Dördüncü toplantı için 6 parti temsilcisi salı günü, 17:00'de bir araya gelecek.

Son iki haftalık zamanda 2 buçuk sayfa olması planlanan metnin ilk bölümü olan "Gerekçe" kısmı 2 isim tarafından kaleme alındı.

Dördüncü toplantıda kurmaylar ilk kez eline kalem alacak ve "yasam" başlığı görüşülecek. Başlık altında Meclis'in güçlendirilmesi, Seçim Kanunu ve Siyasi Partiler Yasası konuları ele alınacak..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.