GEBZE'NİN GÜLER YÜZÜ YAŞAMA VEDA ETTİ

Yaşam 17.10.2021 - 05:19, Güncelleme: 17.10.2021 - 05:31
 

GEBZE'NİN GÜLER YÜZÜ YAŞAMA VEDA ETTİ

KOCAELİ HABERİ
Gebze'nin yerlilerinden merhum Nevzat Güler'in kızı ve Gebze'nin güler yüzü Serpil Güler vefat etti. Yaşama ve insanlara hep gülen yüzü ile bakan, çarşı esnaflarını ziyaret ederek hep hayırlı işler dileyen özel ve güzel insan Serpil Güler'in cenazesi17.10.2021 Pazar günü (bugün) öğle namazına müteakip Mustafa Paşa Camiinden kaldırılıp Osman Yılmaz Mezarlığına defin edilecektir.. Merhume Serpil Güler'e Allah'tan rahmet kederli ailesine başsağlığı dileriz.  
KOCAELİ HABERİ

Gebze'nin yerlilerinden merhum Nevzat Güler'in kızı ve Gebze'nin güler yüzü Serpil Güler vefat etti.

Yaşama ve insanlara hep gülen yüzü ile bakan, çarşı esnaflarını ziyaret ederek hep hayırlı işler dileyen özel ve güzel insan Serpil Güler'in cenazesi17.10.2021 Pazar günü (bugün) öğle namazına müteakip Mustafa Paşa Camiinden kaldırılıp Osman Yılmaz Mezarlığına defin edilecektir..

Merhume Serpil Güler'e Allah'tan rahmet kederli ailesine başsağlığı dileriz.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.