AK PARTİ ÇAYIROVA'DAN 'MANGO DA MANGO' AÇIKLAMASI

Siyaset 09.10.2021 - 08:36, Güncelleme: 09.10.2021 - 08:52
 

AK PARTİ ÇAYIROVA'DAN 'MANGO DA MANGO' AÇIKLAMASI

KOCAELİ HABERİ
Ak Parti Çayırova İlçe Kadın Kolları Başkanı Seyhan Kutbay Dönmez bu sabah sosyal medya sayfasından bir paylaşımı yaparak, sosyal medyada  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan ile ilgili "SADE HAYAT SARAY MUTFAĞINDA" manşetli habere açıklık getirdi.. İşte o paylaşım; MANGO DA MANGO YENİ Şafak gazetesinin pazar ekinde Emine Erdoğan’la yapılan bir röportaj yayınlanmış. Bu pazar değil, geçen pazar değil... Taaa 2015 yılında. Röportajın yayınlandığı sayfanın geniş açıdan çekilmiş bir fotoğrafı, sosyal medyada elden ele dolaştırılıyor son günlerde. * Çünkü röportajın ara başlıklarından biri şöyle: Mangoyu, kurutup saklayın.” * Röportajı okumayan, içeriği arayıp da bulma zahmetine katlanmayan yüzlerce kişi, Emine Erdoğan’ın vatandaşlarımıza, “Mangoyu, kurutup saklayın” diye bir öğütte bulunduğunu düşünerek veryansın ediyor. Oysa gerçek hiç de öyle değil. Haberi okuduğumuzda görüyoruz ki olay şöyle olmuş: * Mali Cumhurbaşkanı’nın eşi, Emine Erdoğan’la sohbet ederken ülkesinin mango cenneti olduğunu, ancak bu meyvenin çok kolay bozulduğunu, bu nedenle ihracat yapamadıklarını söylemiş. Emine Erdoğan da Mali Cumhurbaşkanı’nın eşine Anadolu’da elma, üzüm, incir, kayısı, erik gibi meyvelerin kurutulup geçim kaynağı olarak kullanıldığını anlatmış, ardından da “Mango kurusu yaparak ihracatı artırabilirsiniz” önerisinde bulunmuş. Yeni Şafak’taki ara başlık yapılan “Mangoyu, kurutup saklayın” ifadesinin öyküsü tam olarak bu. * Hep dedim, yine diyorum: Sosyal medyada her gördüğünüz şeyin üzerine atlamayın. Duvara toslarsınız.  
KOCAELİ HABERİ

Ak Parti Çayırova İlçe Kadın Kolları Başkanı Seyhan Kutbay Dönmez bu sabah sosyal medya sayfasından bir paylaşımı yaparak, sosyal medyada  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan ile ilgili "SADE HAYAT SARAY MUTFAĞINDA" manşetli habere açıklık getirdi..

İşte o paylaşım;

MANGO DA MANGO
YENİ Şafak gazetesinin pazar ekinde Emine Erdoğan’la yapılan bir röportaj yayınlanmış. Bu pazar değil, geçen pazar değil... Taaa 2015 yılında.
Röportajın yayınlandığı sayfanın geniş açıdan çekilmiş bir fotoğrafı, sosyal medyada elden ele dolaştırılıyor son günlerde.
*
Çünkü röportajın ara başlıklarından biri şöyle:
Mangoyu, kurutup saklayın.”
*
Röportajı okumayan, içeriği arayıp da bulma zahmetine katlanmayan yüzlerce kişi, Emine Erdoğan’ın vatandaşlarımıza, “Mangoyu, kurutup saklayın” diye bir öğütte bulunduğunu düşünerek veryansın ediyor.
Oysa gerçek hiç de öyle değil.
Haberi okuduğumuzda görüyoruz ki olay şöyle olmuş:
*
Mali Cumhurbaşkanı’nın eşi, Emine Erdoğan’la sohbet ederken ülkesinin mango cenneti olduğunu, ancak bu meyvenin çok kolay bozulduğunu, bu nedenle ihracat yapamadıklarını söylemiş. Emine Erdoğan da Mali Cumhurbaşkanı’nın eşine Anadolu’da elma, üzüm, incir, kayısı, erik gibi meyvelerin kurutulup geçim kaynağı olarak kullanıldığını anlatmış, ardından da “Mango kurusu yaparak ihracatı artırabilirsiniz” önerisinde bulunmuş.
Yeni Şafak’taki ara başlık yapılan “Mangoyu, kurutup saklayın” ifadesinin öyküsü tam olarak bu.
*
Hep dedim, yine diyorum: Sosyal medyada her gördüğünüz şeyin üzerine atlamayın. Duvara toslarsınız.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.