YAŞAR ALKAN'DAN YUCAK'A ZİYARET

Siyaset 09.10.2021 - 01:40, Güncelleme: 09.10.2021 - 08:56
 

YAŞAR ALKAN'DAN YUCAK'A ZİYARET

KOCAELİ HABERİ
Kocaeli Milli Görüş camiasının en tanınmış ve köklü isimlerinden birisi olan Çayırova eski Belediye Başkanı Yaşar Alkan, Genel Yayın Koordinatörümüz Cengiz Yucak'a bir nezaket ziyareti gerçekleştirdi.. 1994 yerel seçimlerinde Refah Partisinden eski adıyla Güzeltepe ve yeni adıyla Çayırova Belediye Başkanı seçilen Yaşar Alkan, Belediye Başkanlığı görevi sona erdikten sonra kurmuş olduğu Çevre Temizliği şirketi ile aralarında dönemin CHP’li Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, CHP’li İzmit Bekirpaşa Belediyesi ve Ak partili Gebze Belediyesi olmak üzere Türkiye genelinde onlarca il ve ilçelerde çöp toplama işini üstlenen Yaşar Alkan, Çevre Temizliği sektörüne getirmiş olduğu yeniliklerle ve hayata geçirmiş olduğu projelerle de biliniyor.. Geçtiğimiz yıllarda yatırım yaptığı yeni bir icat projesini hayata geçirerek işleme koydurduğu çöp yakma makinesi aracılığı ile çöplerin yakılması sonucu doğalgaz elde ettirten Yaşar Alkan daha sonra bu doğalgazı elektrik enerjisine dönüştürme çalışmalarını başlatmıştı.. Yaşar Alkan çöp toplama sektöründen çekildikten sonra memleketi Gümüşhane’nin Kelkit ilçesinde hayvancılığa başlayan ve 1500 küçükbaş hayvanın barınabileceği büyük bir besi çiftliği inşa ettiren Yaşar Alkan bugün ziyaret ettiği Cengiz Yucak'a yatırım ve projeleri hakkında  bilgi vererek "Besi çiftliğ yatırımlarımız ile memleketimizde kaybolmaya yüz tutan hayvancılığı yeniden canlandırmayı ve yüzde yüz yerli ve milli kendi icadımız olan çöp yakma makinesinde çöplerin yakılması sonucu doğalgaz elde etme projemiz ile de ülkemizin enerji ihtiyacının karşılanmasına katkı sunmayı hedefliyoruz. Umarım diğer yatırımcılar da bizi örnek alarak bu alanlara yatırım yaparlar da çorbada bizim de bir tuzumuz olmuş olur" dedi..  Cengiz Yucak geçtiğimiz ay Yaşar Alkan'ın daveti üzerine Kelkit'e giderek, Alkan'ın misafiri olmuştu.. 
KOCAELİ HABERİ

Kocaeli Milli Görüş camiasının en tanınmış ve köklü isimlerinden birisi olan Çayırova eski Belediye Başkanı Yaşar Alkan, Genel Yayın Koordinatörümüz Cengiz Yucak'a bir nezaket ziyareti gerçekleştirdi..

1994 yerel seçimlerinde Refah Partisinden eski adıyla Güzeltepe ve yeni adıyla Çayırova Belediye Başkanı seçilen Yaşar Alkan, Belediye Başkanlığı görevi sona erdikten sonra kurmuş olduğu Çevre Temizliği şirketi ile aralarında dönemin CHP’li Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, CHP’li İzmit Bekirpaşa Belediyesi ve Ak partili Gebze Belediyesi olmak üzere Türkiye genelinde onlarca il ve ilçelerde çöp toplama işini üstlenen Yaşar Alkan, Çevre Temizliği sektörüne getirmiş olduğu yeniliklerle ve hayata geçirmiş olduğu projelerle de biliniyor..

Geçtiğimiz yıllarda yatırım yaptığı yeni bir icat projesini hayata geçirerek işleme koydurduğu çöp yakma makinesi aracılığı ile çöplerin yakılması sonucu doğalgaz elde ettirten Yaşar Alkan daha sonra bu doğalgazı elektrik enerjisine dönüştürme çalışmalarını başlatmıştı..

Yaşar Alkan çöp toplama sektöründen çekildikten sonra memleketi Gümüşhane’nin Kelkit ilçesinde hayvancılığa başlayan ve 1500 küçükbaş hayvanın barınabileceği büyük bir besi çiftliği inşa ettiren Yaşar Alkan bugün ziyaret ettiği Cengiz Yucak'a yatırım ve projeleri hakkında  bilgi vererek "Besi çiftliğ yatırımlarımız ile memleketimizde kaybolmaya yüz tutan hayvancılığı yeniden canlandırmayı ve yüzde yüz yerli ve milli kendi icadımız olan çöp yakma makinesinde çöplerin yakılması sonucu doğalgaz elde etme projemiz ile de ülkemizin enerji ihtiyacının karşılanmasına katkı sunmayı hedefliyoruz. Umarım diğer yatırımcılar da bizi örnek alarak bu alanlara yatırım yaparlar da çorbada bizim de bir tuzumuz olmuş olur" dedi.. 

DOĞDUĞU VE DOYDUĞU YERLERE FAYDALI BİR İNSAN; YAŞAR ALKAN
Cengiz Yucak geçtiğimiz ay Yaşar Alkan'ın daveti üzerine Kelkit'e giderek, Alkan'ın misafiri olmuştu.. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.