BÜYÜKGÖZ HEM MİSAFİR HEM EV SAHİBİ OLDU

Güncel 08.10.2021 - 20:39, Güncelleme: 08.10.2021 - 20:39
 

BÜYÜKGÖZ HEM MİSAFİR HEM EV SAHİBİ OLDU

KOCAELİ HABERİ
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze Tatlıkuyu Mahallesi’nde yapımını tamamladığı Gebze Sporcu Eğitim Merkezi’nin (GEBZESEM) tanıtımını bugün geniş katılımlı ve bol spor etkilnlikli bir programla gerçekleştirdi.. GEBZESEM'in tanıtım programına katılan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, AK Parti Kocaeli Milletvekili.Mehmet Akif Yılmaz, KBB Gebze Bölge Koordinatörü İbrahim Pehlivan, Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya ve diğer teşkilat mensupları ile beraber Gebze Erzurumlular Derneği'ni ziyaret etti.. Başkan Büyükakın'ın Gebze Erzurumlular Derneği'ni ziyaretinde aslen Erzurumlu olan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz'ün hem Büyükakın ve beraberindeki heyeti kapıda ev sahibi gibi karşılaması hem de konak masasında yanında oturması bize "Büyükgöz hem ev sahibi hem misafir oldu" manşetini attırdı.. 
KOCAELİ HABERİ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze Tatlıkuyu Mahallesi’nde yapımını tamamladığı Gebze Sporcu Eğitim Merkezi’nin (GEBZESEM) tanıtımını bugün geniş katılımlı ve bol spor etkilnlikli bir programla gerçekleştirdi..

GEBZESEM'in tanıtım programına katılan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, AK Parti Kocaeli Milletvekili.Mehmet Akif Yılmaz, KBB Gebze Bölge Koordinatörü İbrahim Pehlivan, Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya ve diğer teşkilat mensupları ile beraber Gebze Erzurumlular Derneği'ni ziyaret etti..

Başkan Büyükakın'ın Gebze Erzurumlular Derneği'ni ziyaretinde aslen Erzurumlu olan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz'ün hem Büyükakın ve beraberindeki heyeti kapıda ev sahibi gibi karşılaması hem de konak masasında yanında oturması bize "Büyükgöz hem ev sahibi hem misafir oldu" manşetini attırdı.. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.