HASAN SOBA'NIN DOST ACISI

Yaşam 16.08.2021 - 14:15, Güncelleme: 16.08.2021 - 14:15
 

HASAN SOBA'NIN DOST ACISI

KOCAELİ HABERİ
Geçtiğimiz yıl koronavirüse yakalanan, günlerce yoğun bakımda kalan ve daha sonra böbrek yetmezliği hastalığıyla boğuşan Cimilli İbo'dan (İbrahim Özer'den) kahreden haber geldi. Rizeli ünlü müzisyenin, İstanbul’da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybettiği öğrenildi. Cimilli İbo'nun vefatı ailesini ve sevenlerini yasa boğdu. Ak Parti Gebze eski ilçe başkanı ve Gebze Belediye Meclis üyesi Hasan Soba çok sevdiği Rizeli hemşerisi ve dostu Cimilli İbo için yayınladığı taziye mesajında "Allah gani gani rahmet eylesin kıymetli dostum . Geçen yıl korona virüsle mücadele eden ve yenen, karadenizimizin sevdiğimiz sempatik sanatçısı Cimilli İbo'nun böbrek yetmezliği tedavisi gördüğü hastanede vefat ettiği haberini teessürle öğrendim. Kendisine Allah'tan rahmet ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyorum Mekanı cennet olsun inşaAllah" ifadelerine yer verdi..
KOCAELİ HABERİ

Geçtiğimiz yıl koronavirüse yakalanan, günlerce yoğun bakımda kalan ve daha sonra böbrek yetmezliği hastalığıyla boğuşan Cimilli İbo'dan (İbrahim Özer'den) kahreden haber geldi. Rizeli ünlü müzisyenin, İstanbul’da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybettiği öğrenildi. Cimilli İbo'nun vefatı ailesini ve sevenlerini yasa boğdu.

Ak Parti Gebze eski ilçe başkanı ve Gebze Belediye Meclis üyesi Hasan Soba çok sevdiği Rizeli hemşerisi ve dostu Cimilli İbo için yayınladığı taziye mesajında "Allah gani gani rahmet eylesin kıymetli dostum . Geçen yıl korona virüsle mücadele eden ve yenen, karadenizimizin sevdiğimiz sempatik sanatçısı Cimilli İbo'nun böbrek yetmezliği tedavisi gördüğü hastanede vefat ettiği haberini teessürle öğrendim. Kendisine Allah'tan rahmet ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyorum
Mekanı cennet olsun inşaAllah
" ifadelerine yer verdi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.