VEKİL ZEYBEK KAPI KAPI EV ZİYARETLERİNE BAŞLADI

Siyaset 03.08.2021 - 21:19, Güncelleme: 03.08.2021 - 21:28
 

VEKİL ZEYBEK KAPI KAPI EV ZİYARETLERİNE BAŞLADI

KOCAELİ HABERİ
Ak Parti içinden kopup geldiği Milli Görüş partilerinin millet içinde örgütlenme modeli olan "kapı kapı ev ziyaretleri"ni birebir uygulamaya devam ediyor.. AK Parti MKYK üyesi ve Kocaeli Milletvekili Av. Emine Zeybek bugün gittiği Gölcük'te Ak Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen ve İlçe Kadın Kolları Başkanı Saime Yelken ile birlikte, Ak Parti Gölcük İstişare Kurulu Üyesi Mustafa Çavdar'a hanesinde ziyarette bulundu.. Mustafa Çavdar'ın misafirperverliğinden memnun kalan Vekil Zeybek kendilerine ayrıca sosyal medyadan da çok teşekkür etti..
KOCAELİ HABERİ

Ak Parti içinden kopup geldiği Milli Görüş partilerinin millet içinde örgütlenme modeli olan "kapı kapı ev ziyaretleri"ni birebir uygulamaya devam ediyor..

AK Parti MKYK üyesi ve Kocaeli Milletvekili Av. Emine Zeybek bugün gittiği Gölcük'te Ak Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen ve İlçe Kadın Kolları Başkanı Saime Yelken ile birlikte, Ak Parti Gölcük İstişare Kurulu Üyesi Mustafa Çavdar'a hanesinde ziyarette bulundu..

Mustafa Çavdar'ın misafirperverliğinden memnun kalan Vekil Zeybek kendilerine ayrıca sosyal medyadan da çok teşekkür etti..
Resim

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.