KOCAELİ'DE KAR YAĞMAYA BAŞLADI

21.12.2020 - 23:01, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

KOCAELİ'DE KAR YAĞMAYA BAŞLADI

KOCALİ HABERİ Kocaeli’nin Kartepe İlçesinde bu akşam saatlerinde kar yağmaya başladı. Kar yağışı, Samanlı Dağı zirvesinde turistik tesislerin bulunduğu alanda yoğun bir şekilde hissedildi. Kar yağışıyla birlikte zemin ve yollar beyaza boyandı... Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, sosyal medya hesaplarından Kartepe’de yağışı vatandaşlara “Kartepe’ye lapa lapa kara yağıyor desek” ifadeleriyle duyurdu.

KOCALİ HABERİ Kocaeli’nin Kartepe İlçesinde bu akşam saatlerinde kar yağmaya başladı. Kar yağışı, Samanlı Dağı zirvesinde turistik tesislerin bulunduğu alanda yoğun bir şekilde hissedildi. Kar yağışıyla birlikte zemin ve yollar beyaza boyandı...

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, sosyal medya hesaplarından Kartepe’de yağışı vatandaşlara “Kartepe’ye lapa lapa kara yağıyor desek” ifadeleriyle duyurdu.
Resim

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.