BAŞKAN BÜYÜKAKIN KOMEK SEPETİNİ MİLYONLARA TANITTI

15.12.2020 - 12:29, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

BAŞKAN BÜYÜKAKIN KOMEK SEPETİNİ MİLYONLARA TANITTI

KOCAELİ HABERİ Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Tahir Büyükakın bugün Gazeteci Cüneyt Özdemir’in 1 milyon 120 bin abonesi olan youtube kanalında canlı yayın konuğu olarak kendi geliştirdikleri "KOMEK SEPETİ" projesini ve komeksepeti.com'u anlattı.. Başkan Büyükakın, Komek Kursuna katılan 600 civarında komek kursiyeri bayanların burada ürettiği ürünleri ticari ortamlarda pazarlayarak onların bir gelir elde etmelerini sağlamak amacıyla yola çıktıklarının altını çizdikten sonra "oluşturduğumuz   komeksepeti.com platformunda ürettiği ürünleri satacak kursiyerlerimize 200 bin TL'ye kadar vergi muafiyeti var. Bu onlar için iyi bir fırsat. Maksadımız hem kursiyerlerimize üretime teşvik etmek hem de onlara bir kazanç kapısı açmaktır. Bu projemizin devamında tarım üreticilerimiz için de aynı şekilde bir platform oluşturmayı düşünüyoruz" dedi.. Gazeteci Cüneyt Özdemir ise Başkan Büyükakın'ı bu projeden dolayı tebrik ettikten sonra "ben bu projede sizin yanınızda ve destekçinizim ve  inanıyorum ki yakın bir zaman sonra diğer belediyeler de sizin bu projenizi yaşam geçireceklerdir" dedi.. 

KOCAELİ HABERİ Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Tahir Büyükakın bugün Gazeteci Cüneyt Özdemir’in 1 milyon 120 bin abonesi olan youtube kanalında canlı yayın konuğu olarak kendi geliştirdikleri "KOMEK SEPETİ" projesini ve komeksepeti.com'u anlattı..

Başkan Büyükakın, Komek Kursuna katılan 600 civarında komek kursiyeri bayanların burada ürettiği ürünleri ticari ortamlarda pazarlayarak onların bir gelir elde etmelerini sağlamak amacıyla yola çıktıklarının altını çizdikten sonra "oluşturduğumuz   komeksepeti.com platformunda ürettiği ürünleri satacak kursiyerlerimize 200 bin TL'ye kadar vergi muafiyeti var. Bu onlar için iyi bir fırsat. Maksadımız hem kursiyerlerimize üretime teşvik etmek hem de onlara bir kazanç kapısı açmaktır. Bu projemizin devamında tarım üreticilerimiz için de aynı şekilde bir platform oluşturmayı düşünüyoruz" dedi..

Gazeteci Cüneyt Özdemir ise Başkan Büyükakın'ı bu projeden dolayı tebrik ettikten sonra "ben bu projede sizin yanınızda ve destekçinizim ve  inanıyorum ki yakın bir zaman sonra diğer belediyeler de sizin bu projenizi yaşam geçireceklerdir" dedi.. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.