Kılıçdaroğlu: Öyle bir anayasa çalışması yok, hayret!

Siyaset 15.11.2020 - 11:53, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

Kılıçdaroğlu: Öyle bir anayasa çalışması yok, hayret!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Milletvekili Ümit Özdağ’ın  CHP, İYİ Parti, HDP ve Saadet Partisi'nin ortak yeni anayasa çalışması iddiası hakkında, “Böyle bir anayasa çalışması yok. Kamuoyunda tartışılıyor, ben de hayretle izliyorum” dedi. İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ’ın 2018'de CHP, İYİ Parti, HDP ve Saadet Partisi'nin ortak anayasa çalışması yaptığını ileri sürmesi üzerine iddiası tartışmaya neden oldu. CHP Lideri Kılıçdaroğlu, Özdağ’ın iddiasını gerçeği yansıtmadığını ifade ederek, “Böyle bir anayasa çalışması yok. Kamuoyunda tartışılıyor, ben de hayretle izliyorum” dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Milletvekili Ümit Özdağ’ın  CHP, İYİ Parti, HDP ve Saadet Partisi'nin ortak yeni anayasa çalışması iddiası hakkında, “Böyle bir anayasa çalışması yok. Kamuoyunda tartışılıyor, ben de hayretle izliyorum” dedi.

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ’ın 2018'de CHP, İYİ Parti, HDP ve Saadet Partisi'nin ortak anayasa çalışması yaptığını ileri sürmesi üzerine iddiası tartışmaya neden oldu. CHP Lideri Kılıçdaroğlu, Özdağ’ın iddiasını gerçeği yansıtmadığını ifade ederek, “Böyle bir anayasa çalışması yok. Kamuoyunda tartışılıyor, ben de hayretle izliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.