İMAMOĞLU'NDAN 'DAVA' AÇIKLAMASI

Siyaset 04.06.2023 - 19:39, Güncelleme: 04.06.2023 - 19:45
 

İMAMOĞLU'NDAN 'DAVA' AÇIKLAMASI

KOCAELİ HABERİ
İmamoğlu "Hangi engelleri koyarsa koysunlar kararlı şekilde yürüyeceğiz" dedi.. İBB, kentin endüstriyel miraslarından Yedikule Gazhanesi’ni İstanbul’un kültür-sanat ve sosyal hayatına kazandırdı. Yeni Türkü konseriyle İstanbullulara ‘Merhaba’ diyen Yedikule Gazhanesi, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından açıldı. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, hakkındaki siyasi davasına ilişkin, “Hangi engelleri koyarsa koysunlar, önümüze hangi mahkeme davalarını koyarsa koysunlar, yolumuza kararlı şekilde yürüyeceğiz” dedi. “ESAS MESELE, GÖNÜLDEKİ DAVADIR” Bu milleti bir arada tutmak, dünya insanına güzel ve iyi yönetim örneklerini ortaya koyabilme davasıdır. Çok net söyleyeyim: Bu dava adına, önümüze hangi engelleri koyarsa koysunlar, hani bizim davamız başka bir dava, önümüze hangi mahkeme davalarını koyarsa koysunlar, yolumuza kararlı şekilde yürüyeceğiz. Çünkü esas mesele, gönüldeki davadır. O dava da milletin gönlündeki davadır. Ben, o davayı kazanacağım. O diğer davaların bende hiçbir hükmü yok. Kıymeti de yok.
KOCAELİ HABERİ

İmamoğlu "Hangi engelleri koyarsa koysunlar kararlı şekilde yürüyeceğiz" dedi..

İBB, kentin endüstriyel miraslarından Yedikule Gazhanesi’ni İstanbul’un kültür-sanat ve sosyal hayatına kazandırdı. Yeni Türkü konseriyle İstanbullulara ‘Merhaba’ diyen Yedikule Gazhanesi, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından açıldı.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, hakkındaki siyasi davasına ilişkin, “Hangi engelleri koyarsa koysunlar, önümüze hangi mahkeme davalarını koyarsa koysunlar, yolumuza kararlı şekilde yürüyeceğiz” dedi.

“ESAS MESELE, GÖNÜLDEKİ DAVADIR”

Bu milleti bir arada tutmak, dünya insanına güzel ve iyi yönetim örneklerini ortaya koyabilme davasıdır. Çok net söyleyeyim: Bu dava adına, önümüze hangi engelleri koyarsa koysunlar, hani bizim davamız başka bir dava, önümüze hangi mahkeme davalarını koyarsa koysunlar, yolumuza kararlı şekilde yürüyeceğiz. Çünkü esas mesele, gönüldeki davadır. O dava da milletin gönlündeki davadır. Ben, o davayı kazanacağım. O diğer davaların bende hiçbir hükmü yok. Kıymeti de yok.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.