İL İDARE ŞUBE BAŞKANLARI TOPLANTISI YAPILDI

Gündem 16.11.2022 - 20:35, Güncelleme: 16.11.2022 - 20:35
 

İL İDARE ŞUBE BAŞKANLARI TOPLANTISI YAPILDI

KOCAELİ HABERİ
Kamu hizmetlerinin etkin, hızlı, verimli ve sağlıklı yürütülmesini sağlamak,  vatandaşlara yönelik en iyi kamu hizmetini sunabilmek amacıyla gerçekleştirilen İl İdare Şube Başkanları Toplantısı  Vali Seddar Yavuz'un başkanlığında Vali Yardımcıları ve İl İdare Şube Başkanlarının katılımlarıyla gerçekleştirildi. 5442 sayılı İl İdaresi Kanunu’nun ilgili maddesi gereğince gerçekleşen toplantının hayırlara vesile olmasını dileyen Vali Seddar Yavuz, bu güne kadar yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür etti.  Kocaeli’de zaten yüksek olan kurumlar arası iş birliği, koordinasyon ve hizmet kalitesinin daha da artırılması gerektiğine vurgu yapan Vali Seddar Yavuz, hizmet ve yatırımlar konusunda  tüm kurumlarımızda devam eden süreçlerin bir an önce tamamlanması ve hizmete açılmasını belirterek kamu kurum ve kuruluşlarının çalışmaları ile kamu personelinin verimine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.  İl İdare Şube Başkanları Toplantısı, gündem maddeleri üzerinde yapılan değerlendirmelerin ardından karşılıklı görüş alışverişinin yapılması ile sona erdi.
KOCAELİ HABERİ

Kamu hizmetlerinin etkin, hızlı, verimli ve sağlıklı yürütülmesini sağlamak,  vatandaşlara yönelik en iyi kamu hizmetini sunabilmek amacıyla gerçekleştirilen İl İdare Şube Başkanları Toplantısı  Vali Seddar Yavuz'un başkanlığında Vali Yardımcıları ve İl İdare Şube Başkanlarının katılımlarıyla gerçekleştirildi.

5442 sayılı İl İdaresi Kanunu’nun ilgili maddesi gereğince gerçekleşen toplantının hayırlara vesile olmasını dileyen Vali Seddar Yavuz, bu güne kadar yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür etti. 

Kocaeli’de zaten yüksek olan kurumlar arası iş birliği, koordinasyon ve hizmet kalitesinin daha da artırılması gerektiğine vurgu yapan Vali Seddar Yavuz, hizmet ve yatırımlar konusunda  tüm kurumlarımızda devam eden süreçlerin bir an önce tamamlanması ve hizmete açılmasını belirterek kamu kurum ve kuruluşlarının çalışmaları ile kamu personelinin verimine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. 

İl İdare Şube Başkanları Toplantısı, gündem maddeleri üzerinde yapılan değerlendirmelerin ardından karşılıklı görüş alışverişinin yapılması ile sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.