İDRİS ERSOY MESAJLARINI KOCAELİ'DE VERDİ

Güncel 03.11.2023 - 16:25, Güncelleme: 03.11.2023 - 16:25
 

İDRİS ERSOY MESAJLARINI KOCAELİ'DE VERDİ

KOCAELİ HABERİ
Hizmet İ,ş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı İdris Ersoy, Kocaeli Şubesinin düzenlediği toplantıda üyeler ile bir araya geldi. Toplantıya Ersoy’un yanı sıra; AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Kocaeli Şube Başkanı Muharrem Subaşı, Kocaeli Şube Başkan Yardımcıları, iş yeri sendika temsilcileri ve sendika üyeleri katıldı. Genel Başkan Yardımcısı İdris Ersoy, “Milletçe Cumhuriyetimizin 100. Yıl dönümüne ulaşmanın gururunu yaşıyoruz. Şanlı tarihimizin bu noktasında Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, devletimizin kurulmasında öncülük eden tüm kahramanlarımızı rahmetle ve minnetle anıyoruz. HİZMET-İŞ olarak, bundan sonra idrak edeceğimiz Türkiye Yüzyılı’nın milletimizin ve emekçilerimizin yüzyılı olması için mücadelemizi sürdüreceğiz” dedi. “Gazze’de soykırım var, katliam var, vahşet var” Filistin’de yaşanan insanlık dramına dikkat çeken Ersoy, “Gazze’de soykırım var, katliam var, vahşet var. Terörist İsrail’in yaptıklarını ve yaptıklarını meşrulaştırmaya çalışan tüm zihniyetleri lanetliyoruz. HAK-İŞ ve HİZMET-İŞ olarak Filistinli kardeşlerimizin yanındayız. Filistin’e desteklerin doğrudan ulaşması için mücadele ediyoruz” şeklinde konuştu. “Kocaeli’nde Devasa Bir Örgüte Sahibiz” Kocaeli’nin emek hareket açısından önemli bir şehir olduğunu söyleyen Ersoy, “Kocaeli emek ve emekçiler adına özel bir şehir. Türkiye sendikal hareketinin bir nevi ana gövdesini Kocaeli emek hareketi oluşturuyor. Tarihî işçi hareketlerinin ve mücadelelerin ışığı buradan yakılmıştır. HİZMET-İŞ olarak Kocaeli’nde 40 yıllık geçmişe sahip, on bini aşkın üyesiyle devasa bir örgüte sahibiz. Bu kardeşliğimizi her gün artıyoruz. İşçi kardeşlerimizin haklarının daha iyi hale gelmesi için Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Büyükakın başta olmak üzere tüm paydaşlarımızla uyum içinde çalışıyoruz” dedi.
KOCAELİ HABERİ

Hizmet İ,ş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı İdris Ersoy, Kocaeli Şubesinin düzenlediği toplantıda üyeler ile bir araya geldi. Toplantıya Ersoy’un yanı sıra; AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Kocaeli Şube Başkanı Muharrem Subaşı, Kocaeli Şube Başkan Yardımcıları, iş yeri sendika temsilcileri ve sendika üyeleri katıldı.

Genel Başkan Yardımcısı İdris Ersoy, “Milletçe Cumhuriyetimizin 100. Yıl dönümüne ulaşmanın gururunu yaşıyoruz. Şanlı tarihimizin bu noktasında Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, devletimizin kurulmasında öncülük eden tüm kahramanlarımızı rahmetle ve minnetle anıyoruz. HİZMET-İŞ olarak, bundan sonra idrak edeceğimiz Türkiye Yüzyılı’nın milletimizin ve emekçilerimizin yüzyılı olması için mücadelemizi sürdüreceğiz” dedi.

“Gazze’de soykırım var, katliam var, vahşet var”

Filistin’de yaşanan insanlık dramına dikkat çeken Ersoy, “Gazze’de soykırım var, katliam var, vahşet var. Terörist İsrail’in yaptıklarını ve yaptıklarını meşrulaştırmaya çalışan tüm zihniyetleri lanetliyoruz. HAK-İŞ ve HİZMET-İŞ olarak Filistinli kardeşlerimizin yanındayız. Filistin’e desteklerin doğrudan ulaşması için mücadele ediyoruz” şeklinde konuştu.

“Kocaeli’nde Devasa Bir Örgüte Sahibiz”

Kocaeli’nin emek hareket açısından önemli bir şehir olduğunu söyleyen Ersoy, “Kocaeli emek ve emekçiler adına özel bir şehir. Türkiye sendikal hareketinin bir nevi ana gövdesini Kocaeli emek hareketi oluşturuyor. Tarihî işçi hareketlerinin ve mücadelelerin ışığı buradan yakılmıştır. HİZMET-İŞ olarak Kocaeli’nde 40 yıllık geçmişe sahip, on bini aşkın üyesiyle devasa bir örgüte sahibiz. Bu kardeşliğimizi her gün artıyoruz. İşçi kardeşlerimizin haklarının daha iyi hale gelmesi için Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Büyükakın başta olmak üzere tüm paydaşlarımızla uyum içinde çalışıyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.