İÇİŞLERİ BAKANI YERLİ KAYA DUYURDU

Asayiş 08.10.2023 - 09:39, Güncelleme: 08.10.2023 - 09:59
 

İÇİŞLERİ BAKANI YERLİ KAYA DUYURDU

KOCAELİ HABERİ
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya dün gün boyunca Türkiye geleninde yapılan operasyonlrada yakalanan binlerce kişiy sosyal medyadan şu ifadelerle duyurdu; "KAHRAMANLAR OPERASYONLARI” KAPSAMINDA TÜM TÜRKİYE’DE YAPILAN OPERASYONLARDA ARAMA KAYDI BULUNAN 2554 FİRARİ YAKALANDI. Yakalanan şahıslardan: 12 ’sinin 10 yıldan daha uzun zamandır arandığı, 95 ’inin 5 ile 10 yıl arasında arandığı, 2451’inin ise 0 ile 5 yıl arasında arandığı tespit edildi. Operasyonları düzenleyen polislerimizi ve Jandarmamızı tebrik ediyorum. Firari suçluların sokaklarımızda gezmesine izin vermeyeceğiz. Yakalayıp adalete teslim etmeye kararlıyız."  
KOCAELİ HABERİ

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya dün gün boyunca Türkiye geleninde yapılan operasyonlrada yakalanan binlerce kişiy sosyal medyadan şu ifadelerle duyurdu;

"KAHRAMANLAR OPERASYONLARI” KAPSAMINDA TÜM TÜRKİYE’DE YAPILAN OPERASYONLARDA ARAMA KAYDI BULUNAN 2554 FİRARİ YAKALANDI. Yakalanan şahıslardan: 12 ’sinin 10 yıldan daha uzun zamandır arandığı, 95 ’inin 5 ile 10 yıl arasında arandığı, 2451’inin ise 0 ile 5 yıl arasında arandığı tespit edildi.

Operasyonları düzenleyen polislerimizi ve Jandarmamızı tebrik ediyorum. Firari suçluların sokaklarımızda gezmesine izin vermeyeceğiz. Yakalayıp adalete teslim etmeye kararlıyız."
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.