İBRAHİM TATLISES ALANI 'HÜLYA HÜLYA' DİYE İNLETTİ!

Magazin - Cemiyet 03.09.2023 - 17:31, Güncelleme: 03.09.2023 - 17:31
 

İBRAHİM TATLISES ALANI 'HÜLYA HÜLYA' DİYE İNLETTİ!

KOCAELİ HABERİ
İbrahim Tatlıses'in yaz konserleri son hızıyla devam ediyor. İmparator, dün akşam Çatalca Belediyesi'nin düzenlediği 22. Erguvan Festivali'nde Mehmetçik Meydanı'nda Çatalcalılarla buluştu. MŞA Organizasyon, Mehmet Şerif Aydın'ın imzasıyla Çatalca'da sahneye çıkan İbrahim Tatlıses, 2 saat boyunca sesiyle, şarkılarıyla sevenlerine müzik ziyafeti sundu.  Leylim Ley şarkısıyla sahneye çıkan İbrahim Tatlıses, şarkılarını Mehmetçik Meydanı'nı dolduran onbinlerle birlikte seslendirdi,  Allah Allah şarkısını okurken kalabalığın eşliğiyle de muhteşem dakikalar yaşandı. Seyirciden anlık olarak istek şarkı alan İbrahim Tatlıses, coşkulu kalabalığın istediği şarkılarını ard arda seslendirdi.   İbrahim Tatlıses şarkılarıyla olduğu kadar, Çatalca'da bu kez anılarıyla da alkış topladı. Konseri boyunca sık sık anılarını anlatan Tatlıses'in konseri adeta bir stand-up'a dönüştü. Tatlıses "Cemo'nun tek rakibi benim, zaten o da artık film çekiyor stand-up yapmıyor" diyerek Cem Yılmaz' takıldı.  "Hülya" şarkısını okurken Çatalcalılara "Hülya" diye tempo tutturan İbrahim Tatlıses sayesinde Çatalca Mehmetçik Meydanı "Hülya Hülya" diye inledi.İbrahim Tatlıses "O şimdi Ayvalık'ta buradan ona selam gönderelim" demeyi de unutmadı. 
KOCAELİ HABERİ

İbrahim Tatlıses'in yaz konserleri son hızıyla devam ediyor. İmparator, dün akşam Çatalca Belediyesi'nin düzenlediği 22. Erguvan Festivali'nde Mehmetçik Meydanı'nda Çatalcalılarla buluştu. MŞA Organizasyon, Mehmet Şerif Aydın'ın imzasıyla Çatalca'da sahneye çıkan İbrahim Tatlıses, 2 saat boyunca sesiyle, şarkılarıyla sevenlerine müzik ziyafeti sundu. 

Leylim Ley şarkısıyla sahneye çıkan İbrahim Tatlıses, şarkılarını Mehmetçik Meydanı'nı dolduran onbinlerle birlikte seslendirdi,  Allah Allah şarkısını okurken kalabalığın eşliğiyle de muhteşem dakikalar yaşandı. Seyirciden anlık olarak istek şarkı alan İbrahim Tatlıses, coşkulu kalabalığın istediği şarkılarını ard arda seslendirdi.  

İbrahim Tatlıses şarkılarıyla olduğu kadar, Çatalca'da bu kez anılarıyla da alkış topladı. Konseri boyunca sık sık anılarını anlatan Tatlıses'in konseri adeta bir stand-up'a dönüştü. Tatlıses "Cemo'nun tek rakibi benim, zaten o da artık film çekiyor stand-up yapmıyor" diyerek Cem Yılmaz' takıldı. 
"Hülya" şarkısını okurken Çatalcalılara "Hülya" diye tempo tutturan İbrahim Tatlıses sayesinde Çatalca Mehmetçik Meydanı "Hülya Hülya" diye inledi.İbrahim Tatlıses "O şimdi Ayvalık'ta buradan ona selam gönderelim" demeyi de unutmadı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.