İBRAHİM SEKMEN ÇAYIROVA'DA 9 MAHALLEYİ BİRDEN KUŞATTI

Siyaset 05.12.2023 - 17:46, Güncelleme: 05.12.2023 - 18:01
 

İBRAHİM SEKMEN ÇAYIROVA'DA 9 MAHALLEYİ BİRDEN KUŞATTI

KOCAELİ HABERİ
Ak Parti Çayırova önceki dönem Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Sekmen, doğup büyüdüğü kent Çayırova'ya belediye başkan adayı olmak için Erzurum Büyükşehir Belediyesindeki Daire Başkanlığı görevinden istifa etmiş ve 21 Kasım 2023 tarihinde Çayırova Belediye Başkan adaylığını şu açıklama ile kamuoyuna duyurmuştu; "Kıymetli Dostlar, Kıymetli Çayırovalı Hemşehrilerim, Türkiye'nin sanayide lokomotif şehri Kocaeli'mizin Çayırova ilçesini Türkiye Yüzyılı Belediyeciliği'nde yönetmeye talibiz. Doğup büyüdüğümüz bu topraklara hizmet etme isteğimizin ana fikri kuşkusuz Çayırova'mıza duyduğumuz özlemdir. Yenilikçi, inovatif, katılımcı, şeffaf, istişare odaklı, sosyal, manevi ve kültür köklerine bağlı, modern, geçmiş ve geleceği kentsel bilimle buluşturan, teknolojik gelişime açık bir anlayışla sizlerin hizmetkarı olmak için varız. Özünde doğaya, çevreye ve insana saygısı olan yönetim anlayışımız ve "Yaşanabilir modern bir Çayırova" hedefiyle AK Parti'mizden aday adayı olduk. Çayırova'mızı marka bir ilçeye dönüştürmek için kararlıyız. "Ben değil biz diyerek" aziz ilçemizi mega projelerimizle cazibe merkezine dönüştürmek adına bu kutlu görevde "Biz de varız" diyoruz. Gayret bizden tevfik Yüce Allah’tan.." İBRAHİM SEKMEN ÇAYIROVA'DA 9 MAHALLEYİ BİRDEN KUŞATTI 21 Kasım'dan bugüne Çayırova'da yaptığı siyasi çalışmalar ile göz doldurarak, Ak Parti Çayırova'nıun en iddialı belediye başkan aday adayı haline gelen İberahim Sekmen bugün Çayırova'nın 9 mahallesine tek tek giderek mahalle muhtarlarını ziyaret edip, adaylık süreci ve Çayırova'ya yapmayı düşündüğü hizmetler konusunda istişarelerde bulundu.. İbrahim Sekmen bu ziyaretlerini sosyal medyadan şu ifadelerle paylaştı; İNÖNÜ MAHALLE Muhtarımız Nur Gökhan CUMHURİYET MAHALLE Muhtarımız Mustafa Güven ŞEKERPINAR MAHALLE Muhtarımız Abdulkadir Güner ATATÜRK MAHALLESİ Muhtarımız Hasan Özkoca AKSE MAHALLESİ Muhtarımız Sezai Atik EMEK MAHALLESİ Muhtarımız Hüseyin Çapkın ÇAYIROVA MAHALLESİ Muhtarımız Hüseyin Özdemir YENİ MAHALLE Muhtarımız Yunus Köse ÖZGÜRLÜK MAHALLESİ Muhtarımız Tamer Kaya’yı makamlarında ziyaret ettim. Mahallelerimizle ilgili fikir alışverişlerinde bulunduk. Kendilerine teşekkür ediyorum.    
KOCAELİ HABERİ

Ak Parti Çayırova önceki dönem Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Sekmen, doğup büyüdüğü kent Çayırova'ya belediye başkan adayı olmak için Erzurum Büyükşehir Belediyesindeki Daire Başkanlığı görevinden istifa etmiş ve 21 Kasım 2023 tarihinde Çayırova Belediye Başkan adaylığını şu açıklama ile kamuoyuna duyurmuştu;

"Kıymetli Dostlar, Kıymetli Çayırovalı Hemşehrilerim, Türkiye'nin sanayide lokomotif şehri Kocaeli'mizin Çayırova ilçesini Türkiye Yüzyılı Belediyeciliği'nde yönetmeye talibiz. Doğup büyüdüğümüz bu topraklara hizmet etme isteğimizin ana fikri kuşkusuz Çayırova'mıza duyduğumuz özlemdir.

Yenilikçi, inovatif, katılımcı, şeffaf, istişare odaklı, sosyal, manevi ve kültür köklerine bağlı, modern, geçmiş ve geleceği kentsel bilimle buluşturan, teknolojik gelişime açık bir anlayışla sizlerin hizmetkarı olmak için varız. Özünde doğaya, çevreye ve insana saygısı olan yönetim anlayışımız ve "Yaşanabilir modern bir Çayırova" hedefiyle AK Parti'mizden aday adayı olduk.

Çayırova'mızı marka bir ilçeye dönüştürmek için kararlıyız. "Ben değil biz diyerek" aziz ilçemizi mega projelerimizle cazibe merkezine dönüştürmek adına bu kutlu görevde "Biz de varız" diyoruz. Gayret bizden tevfik Yüce Allah’tan.."

İBRAHİM SEKMEN ÇAYIROVA'DA 9 MAHALLEYİ BİRDEN KUŞATTI

21 Kasım'dan bugüne Çayırova'da yaptığı siyasi çalışmalar ile göz doldurarak, Ak Parti Çayırova'nıun en iddialı belediye başkan aday adayı haline gelen İberahim Sekmen bugün Çayırova'nın 9 mahallesine tek tek giderek mahalle muhtarlarını ziyaret edip, adaylık süreci ve Çayırova'ya yapmayı düşündüğü hizmetler konusunda istişarelerde bulundu..

İbrahim Sekmen bu ziyaretlerini sosyal medyadan şu ifadelerle paylaştı;
İNÖNÜ MAHALLE Muhtarımız Nur Gökhan
CUMHURİYET MAHALLE Muhtarımız Mustafa Güven
ŞEKERPINAR MAHALLE Muhtarımız Abdulkadir Güner
ATATÜRK MAHALLESİ Muhtarımız Hasan Özkoca
AKSE MAHALLESİ Muhtarımız Sezai Atik
EMEK MAHALLESİ Muhtarımız Hüseyin Çapkın
ÇAYIROVA MAHALLESİ Muhtarımız Hüseyin Özdemir
YENİ MAHALLE Muhtarımız Yunus Köse
ÖZGÜRLÜK MAHALLESİ Muhtarımız Tamer Kaya’yı
makamlarında ziyaret ettim. Mahallelerimizle ilgili fikir alışverişlerinde bulunduk.
Kendilerine teşekkür ediyorum.
 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (1 )

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Çayırovalı
(06.12.2023 10:28 - #1109)
geliyor Büyük Başkan !!!
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.