İBRAHİM SEKMEN 7'DEN 77'YE HERKESE DOKUNUYOR

Siyaset 08.12.2023 - 18:06, Güncelleme: 08.12.2023 - 18:20
 

İBRAHİM SEKMEN 7'DEN 77'YE HERKESE DOKUNUYOR

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
Ak Parti Çayırova önceki dönem Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Sekmen, doğup büyüdüğü kent Çayırova'ya belediye başkan adayı olmak için Erzurum Büyükşehir Belediyesindeki Daire Başkanlığı görevinden istifa etmiş ve 21 Kasım 2023 tarihinde Çayırova Belediye Başkan adaylığı için başvurusunu yapmıştı.. GEÇTİĞİMİZ GÜN ÇAYIROVA'DA 9 MAHALLEYİ BİRDEN KUŞATTI 21 Kasım'dan bugüne Çayırova'da yaptığı siyasi çalışmalar ile göz doldurarak, Ak Parti Çayırova'nıun en iddialı belediye başkan aday adayı haline gelen İbrahim Sekmen geçtiğimiz gün Çayırova'nın 9 mahallesine tek tek giderek mahalle muhtarlarını ziyaret edip, adaylık süreci ve Çayırova'ya yapmayı düşündüğü hizmetler konusunda istişarelerde bulunmuştu.. İBRAHİM SEKMEN 7'DEN 77'YE HERKESE DOKUNUYOR İbrahim Sekmen, Çayırova belediye başkan adaylığı için bir taraftan siyasetini sürdürürken diğer tarftan ilçeyi karış karış dolaşarak vatandaşlar ile sohbet edip hal hatır soruyor. Türk siyasetinin duayeni merhum Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in "Elini sıkmadığın, sırtına dokunmadığın vatandaşın oyu senin değildir" sözlerini hatırlatan bir siyaset tarzını kullanması ile Çayırova'da dikkatleri üzerine toplayan İbrahim Sekmen bir taraftan cami cemaati ile sohbet ederken, diğer taraftan da hem gençler ile buluşuyor hem de iş yerlerinde çalışanları ziyaret ederek onların sorunlarını dinliyor..  
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

Ak Parti Çayırova önceki dönem Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Sekmen, doğup büyüdüğü kent Çayırova'ya belediye başkan adayı olmak için Erzurum Büyükşehir Belediyesindeki Daire Başkanlığı görevinden istifa etmiş ve 21 Kasım 2023 tarihinde Çayırova Belediye Başkan adaylığı için başvurusunu yapmıştı..

GEÇTİĞİMİZ GÜN ÇAYIROVA'DA 9 MAHALLEYİ BİRDEN KUŞATTI

21 Kasım'dan bugüne Çayırova'da yaptığı siyasi çalışmalar ile göz doldurarak, Ak Parti Çayırova'nıun en iddialı belediye başkan aday adayı haline gelen İbrahim Sekmen geçtiğimiz gün Çayırova'nın 9 mahallesine tek tek giderek mahalle muhtarlarını ziyaret edip, adaylık süreci ve Çayırova'ya yapmayı düşündüğü hizmetler konusunda istişarelerde bulunmuştu..

İBRAHİM SEKMEN 7'DEN 77'YE HERKESE DOKUNUYOR

İbrahim Sekmen, Çayırova belediye başkan adaylığı için bir taraftan siyasetini sürdürürken diğer tarftan ilçeyi karış karış dolaşarak vatandaşlar ile sohbet edip hal hatır soruyor.

Türk siyasetinin duayeni merhum Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in "Elini sıkmadığın, sırtına dokunmadığın vatandaşın oyu senin değildir" sözlerini hatırlatan bir siyaset tarzını kullanması ile Çayırova'da dikkatleri üzerine toplayan İbrahim Sekmen bir taraftan cami cemaati ile sohbet ederken, diğer taraftan da hem gençler ile buluşuyor hem de iş yerlerinde çalışanları ziyaret ederek onların sorunlarını dinliyor..  
Bir 3 kişi ve yazı görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.