Hülya Avşar'dan belediye başkanlığı açıklaması

Magazin - Cemiyet 20.10.2023 - 17:11, Güncelleme: 20.10.2023 - 17:11
 

Hülya Avşar'dan belediye başkanlığı açıklaması

KOCAELİ HABERİ
Ayvalık Belediye Başkanlığı’na aday olacağı konuşulan Hülya Avşar, adaylık için hazır olmadığını söyledi. Hülya Avşar bir gün belediye başkanı olursa yapacaklarını açıkladı. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, 44 yıl boyunca kentin spor yaşamına katkı sunan Ali Hikmet Paşa Tesisleri’ni 3 yıl süren çalışmaların ardından tam donanımlı spor ve sağlıklı yaşam kompleksine dönüştürdü. Açılış törenine katılan ünlü sanatçı Hülya Avşar isminin Ayvalık Belediye Başkanı adaylığı için geçtiğinin belirtilmesi üzerine adaylığa hazır olmadığını dile getirdi. Sanatçı, “Başkan olsam sahile restoranlar yaparım. Spor alanları yapar, bakım ve temizlik konularında vatandaşları uyarıcı pankart asarım” ifadelerini kullandı. 
KOCAELİ HABERİ

Ayvalık Belediye Başkanlığı’na aday olacağı konuşulan Hülya Avşar, adaylık için hazır olmadığını söyledi. Hülya Avşar bir gün belediye başkanı olursa yapacaklarını açıkladı.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, 44 yıl boyunca kentin spor yaşamına katkı sunan Ali Hikmet Paşa Tesisleri’ni 3 yıl süren çalışmaların ardından tam donanımlı spor ve sağlıklı yaşam kompleksine dönüştürdü. Açılış törenine katılan ünlü sanatçı Hülya Avşar isminin Ayvalık Belediye Başkanı adaylığı için geçtiğinin belirtilmesi üzerine adaylığa hazır olmadığını dile getirdi. Sanatçı, “Başkan olsam sahile restoranlar yaparım. Spor alanları yapar, bakım ve temizlik konularında vatandaşları uyarıcı pankart asarım” ifadelerini kullandı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.