Hülagü, ''Güçlü Türkiye’nin en büyük teminatısınız''

Siyaset 24.05.2023 - 19:27, Güncelleme: 24.05.2023 - 19:27
 

Hülagü, ''Güçlü Türkiye’nin en büyük teminatısınız''

KOCAELİ HABERİ
AK Parti Kocaeli Milletvekili Prof. Dr. Sadettin Hülagü, Ağrılılar Derneği’nde gençlerle bir araya geldi. Hülagü, “Sizlerin enerjisine ve vizyonuna şahit oldukça geleceğimize dair hiçbir endişem kalmadı” dedi  AK Parti Kocaeli Milletvekili Prof. Dr. Sadettin Hülagü, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın ile birlikte Körfez Ağrılılar Derneği’ne konuk oldu. Körfez Ağrılılar Derneği Başkan Nurettin Kaplan’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen buluşmada gençlerle bir araya gelen Prof. Dr. Hülagü, “Türkiye Yüzyılı’nın sahibi, ilhamı ve en büyük teminatı gençlerimizle bir araya gelmek bizleri mutlu ediyor. GENÇLERİMİZLE YÜKSELECEK Bu akşam Körfez’de bir kez daha gördük ki gençlerimizle bir araya geldikçe, onların sevgine, enerjine, coşkusuna ve vizyonuna şahit oldukça geleceğimize dair hiç bir endişem kalmamıştır. Türkiye Yüzyılı, siz değerli gençler ile birlikte yükselecek ve Güçlü Türkiye’nin adımları atılacak” dedi. YÜREKTEN İNANIYORUM Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın da, “İnşallah Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Türkiye’yi hedeflerine ulaştırmaya, gençlerimiz de 2053 ve 2071 vizyonlarıyla bu tohumları ulu çınarlara dönüştüreceklerine yürekten inanıyorum” dedi. Hülagü ve Büyükakın gençlerden gelen soruları da samimiyetle cevapladı.
KOCAELİ HABERİ

AK Parti Kocaeli Milletvekili Prof. Dr. Sadettin Hülagü, Ağrılılar Derneği’nde gençlerle bir araya geldi. Hülagü, “Sizlerin enerjisine ve vizyonuna şahit oldukça geleceğimize dair hiçbir endişem kalmadı” dedi

 AK Parti Kocaeli Milletvekili Prof. Dr. Sadettin Hülagü, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın ile birlikte Körfez Ağrılılar Derneği’ne konuk oldu. Körfez Ağrılılar Derneği Başkan Nurettin Kaplan’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen buluşmada gençlerle bir araya gelen Prof. Dr. Hülagü, “Türkiye Yüzyılı’nın sahibi, ilhamı ve en büyük teminatı gençlerimizle bir araya gelmek bizleri mutlu ediyor.

GENÇLERİMİZLE YÜKSELECEK

Bu akşam Körfez’de bir kez daha gördük ki gençlerimizle bir araya geldikçe, onların sevgine, enerjine, coşkusuna ve vizyonuna şahit oldukça geleceğimize dair hiç bir endişem kalmamıştır. Türkiye Yüzyılı, siz değerli gençler ile birlikte yükselecek ve Güçlü Türkiye’nin adımları atılacak” dedi.

YÜREKTEN İNANIYORUM

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın da, “İnşallah Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Türkiye’yi hedeflerine ulaştırmaya, gençlerimiz de 2053 ve 2071 vizyonlarıyla bu tohumları ulu çınarlara dönüştüreceklerine yürekten inanıyorum” dedi. Hülagü ve Büyükakın gençlerden gelen soruları da samimiyetle cevapladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.