HIRVATLARDAN TÜRKİYE'YE YARDIM ELİ

Dünya 11.02.2023 - 00:53, Güncelleme: 11.02.2023 - 00:53
 

HIRVATLARDAN TÜRKİYE'YE YARDIM ELİ

KOCAELİ HABERİ
Kahramanmaraş depremzedelerine yardım amacıyla Dünyanın çok sayıda ülkesinden yardımlar gelmeye devam ediyor.. Hırvatistan'da Türkiye'nin Zagreb Büyükelçisi olarak görev yapan Yavuz Selim Kıran yardım tırlarını Türkiye'ye yolcu ettikten sonra sosyal medyadan yaptığı paylaşımda "Dost kara günde belli olur. Hırvatistan, bu zor günlerimizde Türkiye ile dayanışma göstermek için seferber oldu. Kurtarma ekibinden sonra bugün de 20 milyon TL değerinde 8 kamyon çadır, battaniye, ısıtıcı,gıda ve tıbbi malzemeyi bugün ülkemize gönderdi." ifadelerine yer verdi..
KOCAELİ HABERİ

Kahramanmaraş depremzedelerine yardım amacıyla Dünyanın çok sayıda ülkesinden yardımlar gelmeye devam ediyor..

Hırvatistan'da Türkiye'nin Zagreb Büyükelçisi olarak görev yapan Yavuz Selim Kıran yardım tırlarını Türkiye'ye yolcu ettikten sonra sosyal medyadan yaptığı paylaşımda "Dost kara günde belli olur. Hırvatistan, bu zor günlerimizde Türkiye ile dayanışma göstermek için seferber oldu. Kurtarma ekibinden sonra bugün de 20 milyon TL değerinde 8 kamyon çadır, battaniye, ısıtıcı,gıda ve tıbbi malzemeyi bugün ülkemize gönderdi." ifadelerine yer verdi..
Bir 3 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.