HIRSIZLAR YAKAYI GEBZE'DE ELE VERDİ

Dünya 23.02.2023 - 10:42, Güncelleme: 23.02.2023 - 10:42
 

HIRSIZLAR YAKAYI GEBZE'DE ELE VERDİ

KOCAELİ HABERİ
Gebze'de meydana gelen iki hırsızlık olayından dolayı aranan üç şahıs Emniyet Güçleri tarafından yapılan operasyonla yakalandı. Yakalanan şahıslar işlemleri tamamlandıktan sonra Adli Makamlarca tutuklandı İşte Kocaeli Emniyet Müdürlüğü'nün konuya dair yayınladığı yazılı açıklama: ''İl Emniyet Müdürlüğümüzce 17.02.2023 ve 19.02.2023 günü ilimiz Gebze ilçesinde meydana gelen 2 ayrı “Hırsızlık” olayına karıştığı tespit edilen, benzer suçlardan çok sayıda kayıtları bulunan  M.E., G.Y. ve P.A. isimli şüpheliler, 21.02.2023 günü yakalanmıştır. Yakalanan şahıslar, Müdürlüğümüzdeki işlemleri tamamlandıktan sonra 22.02.2023 günü sevk edildikleri Adli Makamlarca tutuklanmıştır.    Kocaeli Emniyet Müdürlüğü olarak, İlimiz genelinde suçun önlenmesi ve faillerinin yakalanmasına yönelik çalışmalarımız kararlılıkla sürdürülecektir.     Kamuoyuna saygıyla duyurulur.''
KOCAELİ HABERİ

Gebze'de meydana gelen iki hırsızlık olayından dolayı aranan üç şahıs Emniyet Güçleri tarafından yapılan operasyonla yakalandı. Yakalanan şahıslar işlemleri tamamlandıktan sonra Adli Makamlarca tutuklandı

İşte Kocaeli Emniyet Müdürlüğü'nün konuya dair yayınladığı yazılı açıklama:

''İl Emniyet Müdürlüğümüzce 17.02.2023 ve 19.02.2023 günü ilimiz Gebze ilçesinde meydana gelen 2 ayrı “Hırsızlık” olayına karıştığı tespit edilen, benzer suçlardan çok sayıda kayıtları bulunan  M.E., G.Y. ve P.A. isimli şüpheliler, 21.02.2023 günü yakalanmıştır. Yakalanan şahıslar, Müdürlüğümüzdeki işlemleri tamamlandıktan sonra 22.02.2023 günü sevk edildikleri Adli Makamlarca tutuklanmıştır.   

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü olarak, İlimiz genelinde suçun önlenmesi ve faillerinin yakalanmasına yönelik çalışmalarımız kararlılıkla sürdürülecektir.    

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.''

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.