HAYATİ BAYRAM OĞLUNU EVLENDİRDİ

Magazin - Cemiyet 02.06.2024 - 00:45, Güncelleme: 02.06.2024 - 02:09
 

HAYATİ BAYRAM OĞLUNU EVLENDİRDİ

KOCAELİ HABERİ
Kocaeli ve Gebze Bölgesinin tanınmış iş ve siyaset insanlarından birisi olan İYİ Parti Kocaeli eski il başkan yardımcısı Hayati Bayram oğu Furkan Bayram'ı evlendirdi.. Furkan Bayram ve Hazal İrem Demir'in dün akşam İstanbul Crowne Plaza otelde gerçekleşen düğün töreninde nikah akdini bizzat Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın kıyarken, Bayram ve Demir ailesini bu mutlu günlerinde başta CHP Kocaeli Milletvekili Harun Özgür Yıldızlı, İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, KBB Başkan vekili Hasan Soba, MHP Kocaeli İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş, İYİ Parti Kocaeli il başkanı Nusret Acur ve yönetim kurulu üyeleri, Ak Parti ilovası ilçe başkanı İlhan Yıldırım, GTO Başkanı Abdurrahman Asantaş, GTO Meclis Başkanı Oğuz Şerifalioğlu, Gebze Fırtına İş İnsanları Derneği başkanı Gökhan Altıntaş, Gebz Belediye eski başkanı Adnan Köşker, İYİ Parti Gebze belediye başkan adayı Sadık Güvenç olmak üzere Kocaeli, Gebze ve İstanbul bölgesinden çok sayıda tanınmış sima ve geniş bir davetli topluluğu düğüne katılım sağlayarak sevinçlerini paylaştılar.. Kocaeli Hbarei Gazetesi olarak Furkan Bayram ve Hazal İrem Demir genç çiftine yaşam boyu mutluluklar diliyoruz..
KOCAELİ HABERİ

Kocaeli ve Gebze Bölgesinin tanınmış iş ve siyaset insanlarından birisi olan İYİ Parti Kocaeli eski il başkan yardımcısı Hayati Bayram oğu Furkan Bayram'ı evlendirdi..

Furkan Bayram ve Hazal İrem Demir'in dün akşam İstanbul Crowne Plaza otelde gerçekleşen düğün töreninde nikah akdini bizzat Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın kıyarken, Bayram ve Demir ailesini bu mutlu günlerinde başta CHP Kocaeli Milletvekili Harun Özgür Yıldızlı, İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, KBB Başkan vekili Hasan Soba, MHP Kocaeli İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş, İYİ Parti Kocaeli il başkanı Nusret Acur ve yönetim kurulu üyeleri, Ak Parti ilovası ilçe başkanı İlhan Yıldırım, GTO Başkanı Abdurrahman Asantaş, GTO Meclis Başkanı Oğuz Şerifalioğlu, Gebze Fırtına İş İnsanları Derneği başkanı Gökhan Altıntaş, Gebz Belediye eski başkanı Adnan Köşker, İYİ Parti Gebze belediye başkan adayı Sadık Güvenç olmak üzere Kocaeli, Gebze ve İstanbul bölgesinden çok sayıda tanınmış sima ve geniş bir davetli topluluğu düğüne katılım sağlayarak sevinçlerini paylaştılar..

Kocaeli Hbarei Gazetesi olarak Furkan Bayram ve Hazal İrem Demir genç çiftine yaşam boyu mutluluklar diliyoruz..
Bir 6 kişi görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.