HATAY'DA HIRSIZLIK YAPAN ŞAHIS KOCAELİ'DE YAKAYI ELE VERDİ

Asayiş 14.02.2023 - 18:21, Güncelleme: 14.02.2023 - 18:21
 

HATAY'DA HIRSIZLIK YAPAN ŞAHIS KOCAELİ'DE YAKAYI ELE VERDİ

KOCAELİ HABERİ
Emniyet güçleri tarafından şüpheli hareketleri sonucu durdurulan ve sorulan sorulara çelişkili cevaplar veren şahsın Hatay'da oto hırsızlığından arandığı tespit edildi. Şüpheli şahıs işlemlerinin ardından sevkediliği Adli Makamlar tarafından tutuklandı İşte Kocaeli Emniyet Müdürlüğü'nün konuya dair yazılı açıklaması ''Emniyet Müdürlüğümüzce yapılan çalışmalarda, İzmit ilçesinde durumundan şüphelenilerek durdurulan bir şahsın sorulan sorulara çelişkili beyanlarda bulunması üzerine yapılan çalışmada; şahsın gerçek kimliği tespit edilmiş ayrıca şahsın 07.02.2023 günü Hatay ilinde Oto Hırsızlığı olayını gerçekleştirdiği tespit edilerek H.A. isimli şahıs mevcutlu olarak çıkarıldığı Adli Makamlar tarafından tutuklanmıştır.  Kocaeli Emniyet Müdürlüğü olarak İlimiz genelinde suçun önlenmesi ve faillerinin yakalanmasına yönelik çalışmalarımız kararlılıkla sürdürülecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.''
KOCAELİ HABERİ

Emniyet güçleri tarafından şüpheli hareketleri sonucu durdurulan ve sorulan sorulara çelişkili cevaplar veren şahsın Hatay'da oto hırsızlığından arandığı tespit edildi. Şüpheli şahıs işlemlerinin ardından sevkediliği Adli Makamlar tarafından tutuklandı

İşte Kocaeli Emniyet Müdürlüğü'nün konuya dair yazılı açıklaması

''Emniyet Müdürlüğümüzce yapılan çalışmalarda, İzmit ilçesinde durumundan şüphelenilerek durdurulan bir şahsın sorulan sorulara çelişkili beyanlarda bulunması üzerine yapılan çalışmada; şahsın gerçek kimliği tespit edilmiş ayrıca şahsın 07.02.2023 günü Hatay ilinde Oto Hırsızlığı olayını gerçekleştirdiği tespit edilerek H.A. isimli şahıs mevcutlu olarak çıkarıldığı Adli Makamlar tarafından tutuklanmıştır. 

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü olarak İlimiz genelinde suçun önlenmesi ve faillerinin yakalanmasına yönelik çalışmalarımız kararlılıkla sürdürülecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.''

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.