HASTALAR HASTANE RANDEVULERİNE NİÇİN GİTMİYOR?

Sağlık 15.10.2022 - 10:07, Güncelleme: 15.10.2022 - 10:27
 

HASTALAR HASTANE RANDEVULERİNE NİÇİN GİTMİYOR?

kocaeli haberi
Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca twitter sayfasından yaptığı uyarıda "MHRS’den randevu alanların %30’u randevusuna gelmiyor. Gelmeyeceğiniz randevuyu en az iki gün önceden iptal edin. Devlet randevularında ciddidir." ifadelerine yer verdi Bakan Koca'nın bu paylaşımı, "Hastalar randevulerine neden gitmiyor" sorsunu da beraberinde getirirken, bunun nedeninin hasta randevulerinin çok ileri tarihlere verilmesi ve bu uzun süre karşısında aciliyeti olan hastaların özel hastanelere paraları ile muayeneye gitmiş olabileceklerini getirdi..
kocaeli haberi

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca twitter sayfasından yaptığı uyarıda "MHRS’den randevu alanların %30’u randevusuna gelmiyor. Gelmeyeceğiniz randevuyu en az iki gün önceden iptal edin. Devlet randevularında ciddidir." ifadelerine yer verdi

Bakan Koca'nın bu paylaşımı, "Hastalar randevulerine neden gitmiyor" sorsunu da beraberinde getirirken, bunun nedeninin hasta randevulerinin çok ileri tarihlere verilmesi ve bu uzun süre karşısında aciliyeti olan hastaların özel hastanelere paraları ile muayeneye gitmiş olabileceklerini getirdi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.