HASAN SOBA'NIN ACI KAYBI

Yaşam 15.02.2023 - 03:41, Güncelleme: 15.02.2023 - 03:41
 

HASAN SOBA'NIN ACI KAYBI

KOCALEİ HABERİ
Ak Parti Gebze ve Kocaeli Büyükşlehir Belediye Meclis Üyesi ve Ak Parti Gebze eski ilçe başkanı Hasan Soba'nın ‎kayınpederi Hasan Şerifoğlu vefat etti.. Hasan Şerifoğlu’nunCenazesi 15 Şubat 2023 Çarşamaba (bugün) Rize Kalkandere Merkez Camisinden ikindi namazına müteakip kaldırılacaktır. Merhuma Allah'tan rahmet Hasan Soba ve kederli ailesine başsağlığı ve sabırlar dileriz.
KOCALEİ HABERİ

Ak Parti Gebze ve Kocaeli Büyükşlehir Belediye Meclis Üyesi ve Ak Parti Gebze eski ilçe başkanı Hasan Soba'nın ‎kayınpederi Hasan Şerifoğlu vefat etti..

Hasan Şerifoğlu’nunCenazesi 15 Şubat 2023 Çarşamaba (bugün) Rize Kalkandere Merkez Camisinden ikindi namazına müteakip kaldırılacaktır.

Merhuma Allah'tan rahmet Hasan Soba ve kederli ailesine başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.