HASAN SOBA'DAN ANLAMLI MESAJ

Güncel 05.06.2024 - 00:26, Güncelleme: 05.06.2024 - 00:26
 

HASAN SOBA'DAN ANLAMLI MESAJ

KOCAELİ HABERİ
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan vekili Hasan Soba, Dünya Çevre Haftası nedeniyle yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi; "Gelecek nesillere yaşanabilir bir Türkiye bırakmak adına tabiatın korunarak tahribatın engellenmesi yeşil alanların ormanların korunması, hava ve su kirliliğinin önüne geçilmesi, doğal kaynakların doğru ve idareli kullanılması gerekmektedir. Bu bağlamda gerekli her türlü önlemin alınması Allah'ın bahşettiği doğayı korumak cennet ülkemizin korunarak güzelleştirilmesi bizlerin ödevidir. Anlamı büyük olan " Dünya Çevre Gününü" kutluyorum."
KOCAELİ HABERİ

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan vekili Hasan Soba, Dünya Çevre Haftası nedeniyle yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi;

"Gelecek nesillere yaşanabilir bir Türkiye bırakmak adına tabiatın korunarak tahribatın engellenmesi yeşil alanların ormanların korunması, hava ve su kirliliğinin önüne geçilmesi, doğal kaynakların doğru ve idareli kullanılması gerekmektedir. Bu bağlamda gerekli her türlü önlemin alınması Allah'ın bahşettiği doğayı korumak cennet ülkemizin korunarak güzelleştirilmesi bizlerin ödevidir. Anlamı büyük olan " Dünya Çevre Gününü" kutluyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.