HAMZA ŞAYİR'DEN ONLARA BAŞKAN OLARAK SON İFTAR

Siyaset 29.03.2024 - 10:23, Güncelleme: 29.03.2024 - 10:23
 

HAMZA ŞAYİR'DEN ONLARA BAŞKAN OLARAK SON İFTAR

KOCAELİ HABERİ
Ak Parti tarafından Dilovası Belediye başkanlığına tekrar aday gösterilmeyen Hamza Şayir'in 5 yıllık görev süresi 1 Nisan 2024 tarihinde sona eriyor.. Hamza Şayir belediye başkanı olarak Dilovası kamu bürokratlarına son iftar yemeğini dün akşam verdi ve o anları sosyal medyadan "Ramazan ayının bereketini misafirlerimiz ile yaşamaya devam ediyoruz. İlçe Kaymakamız sn. Dr. Metin Kubilay ve Kamu Kurum Müdürlerimiz ile iftar sofrasında bir araya geldik. Allah, tuttuğumuz oruçları kabul buyursun" sözleri ile paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

Ak Parti tarafından Dilovası Belediye başkanlığına tekrar aday gösterilmeyen Hamza Şayir'in 5 yıllık görev süresi 1 Nisan 2024 tarihinde sona eriyor..

Hamza Şayir belediye başkanı olarak Dilovası kamu bürokratlarına son iftar yemeğini dün akşam verdi ve o anları sosyal medyadan "Ramazan ayının bereketini misafirlerimiz ile yaşamaya devam ediyoruz. İlçe Kaymakamız sn. Dr. Metin Kubilay ve Kamu Kurum Müdürlerimiz ile iftar sofrasında bir araya geldik. Allah, tuttuğumuz oruçları kabul buyursun" sözleri ile paylaştı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.