HALUK LEVENT 10 GÜNLÜK BEBEĞİN ADINI BAKIN NE KOYDU?

Yaşam 16.02.2023 - 13:44, Güncelleme: 16.02.2023 - 13:44
 

HALUK LEVENT 10 GÜNLÜK BEBEĞİN ADINI BAKIN NE KOYDU?

KOACELİ HABERİ
Kahrmanmaraş deporeminin enkazı altından çıkarılan 10 günlük bebeğin adını Haluk Levent'e koydurdular.. Ailenin isteği üzerine bebeğin adını Mavi olarak koyan Haluk Levent, o duygusal anları twitter sayfasından "10 günlük bebek. ⁦Enkazdan çıkarıldılar. Ahbap Çadırkentinde yanımızda kalıyorlar. “Abi daha isim koymamıştık sen koy adını” dediler. Adını “mavi” koydum" sözleri ile paylaştı..  
KOACELİ HABERİ

Kahrmanmaraş deporeminin enkazı altından çıkarılan 10 günlük bebeğin adını Haluk Levent'e koydurdular..

Ailenin isteği üzerine bebeğin adını Mavi olarak koyan Haluk Levent, o duygusal anları twitter sayfasından "10 günlük bebek. ⁦Enkazdan çıkarıldılar. Ahbap Çadırkentinde yanımızda kalıyorlar. “Abi daha isim koymamıştık sen koy adını” dediler. Adını “mavi” koydum" sözleri ile paylaştı..

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.