HAKAN SÜER'E BIÇAKLI SALDIRI

Gündem 13.05.2023 - 13:48, Güncelleme: 13.05.2023 - 13:48
 

HAKAN SÜER'E BIÇAKLI SALDIRI

KOCAELİ HABERİ
Bugün sabah saatlerinde Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti üyesi, Kocaeli Gündem Gazetesi Genel Yayın Koordinatörü Hakan Süer’e saldırı gerçekleştirildi. Edinilen bilgilere göre Hakan Süer, sabah saatlerinde İzmit Veliahmet Mahallesi Cengiz Sille Sokak üzerinde aracını park etti. Hakan Süer, oğlu Umut ile birlikte araçtan indi. Tam yürürken bir şahıs ve Hakan Süer arasında bir tartışma çıktı. Daha sonra bu şahıs ile Hakan Süer arasında arbede yaşandı. BIÇAKLADILAR  Arbede esnasında Hakan Süer’in oğlu Umut Süer, karın boşluğundan bıçaklandı. Hemen Kocaeli Şehir Hastanesine kaldırılan Umut Süer’in durumunun iyi olduğu, bir gün boyunca hastanede istirahat edeceği öğrenildi. CEMİYET BİLDİRİ YAYINLADI Konuyla ilgili Kocaeli Gazeteciler Cemiyetinden şu açıklama yapıldı: “Cemiyetimizin yönetim kurulu üyelerinden, Kocaeli Gündem İnternet Gazetesi Genel Yayın Koordinatörü, A Haber Bölge Müdürü ve TV 41’in Haber Müdürü Hakan Süer'e bugün yapılan çirkin saldırı esnasında yanında bulunan oğlu Umut Süer bıçaklı saldırıya uğradı. Kimliği belirlenemeyen şahıslar tarafından  meslektaşımıza yapılan bu saldırıyı şiddetle kınıyor, faillerinin bir an önce yakalanmasını istiyoruz. Yaşanan olayın da takipçisi olacağımızın bilinmesini ister, meslektaşımıza da acil şifalar diliyoruz.”
KOCAELİ HABERİ

Bugün sabah saatlerinde Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti üyesi, Kocaeli Gündem Gazetesi Genel Yayın Koordinatörü Hakan Süer’e saldırı gerçekleştirildi. Edinilen bilgilere göre Hakan Süer, sabah saatlerinde İzmit Veliahmet Mahallesi Cengiz Sille Sokak üzerinde aracını park etti.

Hakan Süer, oğlu Umut ile birlikte araçtan indi. Tam yürürken bir şahıs ve Hakan Süer arasında bir tartışma çıktı. Daha sonra bu şahıs ile Hakan Süer arasında arbede yaşandı.

BIÇAKLADILAR

 Arbede esnasında Hakan Süer’in oğlu Umut Süer, karın boşluğundan bıçaklandı. Hemen Kocaeli Şehir Hastanesine kaldırılan Umut Süer’in durumunun iyi olduğu, bir gün boyunca hastanede istirahat edeceği öğrenildi.

CEMİYET BİLDİRİ YAYINLADI

Konuyla ilgili Kocaeli Gazeteciler Cemiyetinden şu açıklama yapıldı:

“Cemiyetimizin yönetim kurulu üyelerinden, Kocaeli Gündem İnternet Gazetesi Genel Yayın Koordinatörü, A Haber Bölge Müdürü ve TV 41’in Haber Müdürü Hakan Süer'e bugün yapılan çirkin saldırı esnasında yanında bulunan oğlu Umut Süer bıçaklı saldırıya uğradı.
Kimliği belirlenemeyen şahıslar tarafından  meslektaşımıza yapılan bu saldırıyı şiddetle kınıyor, faillerinin bir an önce yakalanmasını istiyoruz. Yaşanan olayın da takipçisi olacağımızın bilinmesini ister, meslektaşımıza da acil şifalar diliyoruz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.