HADİSE'DEN FLAŞ KARAR

Magazin - Cemiyet 15.09.2022 - 10:09, Güncelleme: 15.09.2022 - 10:09
 

HADİSE'DEN FLAŞ KARAR

KOCAELİ HABERİ
Geçtiğimiz nisan ayında evlenen şarkıcı Hadise ve iş insanı Mehmet Dinçerler'in evliliklerinde sorun olduğu konuşuluyordu. Sosyal medya hesaplarından fotoğraflarını silen ve birbirini takip etmeyi bırakın ünlü çiftin boşanacağı öğrenildi. Bir süredir evliliklerinde sorun yaşadığı iddia edilen şarkıcı Hadise ile iş insanı Mehmet Dinçerler boşanma kararı aldı. Hadise'nin menajeri Haluk Şentürk de Snob Magazin'e yaptığı açıklamada boşanma haberini doğruladı. Mehmet Dinçerler, Instagram'da eşi Hadise ile olan tüm fotoğraflarını sildi. Çift, birbirini takip etmeyi bıraktı. Geçen haftalarda Hadise'nin bir konserde ağladığı ve eşinin hediyesi olan yüzüğü takmadığı görülmüştü. Bunun arından Dinçerler'in yeni açılışını yaptığı işletmede Hadise'nin yanında olmaması ve Dinçerler'in alyans takmaması dikkat çekmişti. Hadise ile Dinçerler, 4,5 ay önce evlenmişti.
KOCAELİ HABERİ

Geçtiğimiz nisan ayında evlenen şarkıcı Hadise ve iş insanı Mehmet Dinçerler'in evliliklerinde sorun olduğu konuşuluyordu. Sosyal medya hesaplarından fotoğraflarını silen ve birbirini takip etmeyi bırakın ünlü çiftin boşanacağı öğrenildi.

Bir süredir evliliklerinde sorun yaşadığı iddia edilen şarkıcı Hadise ile iş insanı Mehmet Dinçerler boşanma kararı aldı.

Hadise'nin menajeri Haluk Şentürk de Snob Magazin'e yaptığı açıklamada boşanma haberini doğruladı. Mehmet Dinçerler, Instagram'da eşi Hadise ile olan tüm fotoğraflarını sildi. Çift, birbirini takip etmeyi bıraktı.

Geçen haftalarda Hadise'nin bir konserde ağladığı ve eşinin hediyesi olan yüzüğü takmadığı görülmüştü. Bunun arından Dinçerler'in yeni açılışını yaptığı işletmede Hadise'nin yanında olmaması ve Dinçerler'in alyans takmaması dikkat çekmişti.

Hadise ile Dinçerler, 4,5 ay önce evlenmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.