HACI NUSRET YILDIRIM SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Yaşam 10.02.2024 - 14:54, Güncelleme: 10.02.2024 - 14:54
 

HACI NUSRET YILDIRIM SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

KOCAELİ HABERİ
Ak parti Dilovası ilçe başkanı İlhan Yıldırım ve Iğdır Dernekler Federasyonu başkanı Nihat Yıldırım'ın babası Hacı Nusret Yıldırım vefat etti.. Hacı Nusret Yıldırım'ın cenazesi bugün öğle namazına müteakip Dilovası Merkez camiinde kılınan cenaze namazından sonra Dilovası'nda defnedildi.. İlhan ve Nihat Yıldırım'ı bu acı gününde başta eski başbakan yardımcısı Fikri Işık, Ak Parti Kocaeli milletvekilleri Cemil Yaman ve Veysel Tipioğlu, Dilovası Kaymakamı Metin Kubilay, Dilovası belediye başkanı Hamza Şayir, Darıca belediye başkanı  Muzaffer Bıyık, Ak Parti il başkanı Dr. şahin Talus, Gebze ilçe başkanı Recep Kaya, Dilovası ileç başkanı Köksal şakar, Çayırova ilçe başkanı Erhan sarıdede, SP Gebze ilçe başkanı Mustafa Türel, Kocaeli eski milletvekili Mehmet Ali Okur, Dilovası belediye başkanı Ramazan Ömeroğlu ve gazetemiz genel yayın yönetmeni Cengiz Yucak olmak üzere çok sayıda dostları, arkadaşları ve partililer yalnız bırakmayarak acısını paylaştılar.. Kocaeli haberi gazetesi olarak erhum Nusret Yıldırım'a Allahrahmet, ailesine, akrabalarına sabır ve başsağlığı diliyoruz.
KOCAELİ HABERİ

Ak parti Dilovası ilçe başkanı İlhan Yıldırım ve Iğdır Dernekler Federasyonu başkanı Nihat Yıldırım'ın babası Hacı Nusret Yıldırım vefat etti..

Hacı Nusret Yıldırım'ın cenazesi bugün öğle namazına müteakip Dilovası Merkez camiinde kılınan cenaze namazından sonra Dilovası'nda defnedildi..

İlhan ve Nihat Yıldırım'ı bu acı gününde başta eski başbakan yardımcısı Fikri Işık, Ak Parti Kocaeli milletvekilleri Cemil Yaman ve Veysel Tipioğlu, Dilovası Kaymakamı Metin Kubilay, Dilovası belediye başkanı Hamza Şayir, Darıca belediye başkanı  Muzaffer Bıyık, Ak Parti il başkanı Dr. şahin Talus, Gebze ilçe başkanı Recep Kaya, Dilovası ileç başkanı Köksal şakar, Çayırova ilçe başkanı Erhan sarıdede, SP Gebze ilçe başkanı Mustafa Türel, Kocaeli eski milletvekili Mehmet Ali Okur, Dilovası belediye başkanı Ramazan Ömeroğlu ve gazetemiz genel yayın yönetmeni Cengiz Yucak olmak üzere çok sayıda dostları, arkadaşları ve partililer yalnız bırakmayarak acısını paylaştılar..

Kocaeli haberi gazetesi olarak erhum Nusret Yıldırım'a Allahrahmet, ailesine, akrabalarına sabır ve başsağlığı diliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.