ÜNLÜ OYUNCU DA KOCAELİ'Yİ MESKEN EDİNDİ

Yaşam 22.07.2019 - 21:47, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

ÜNLÜ OYUNCU DA KOCAELİ'Yİ MESKEN EDİNDİ

Önce Hanımın Çifliği ve şimdi de Kardeş Çocukları dizisindeki rolü ile ününe ün katan Mehmet Aslantuğ Karamürsel'de düve çiftliği kurdu. Kocaeli Karamürsel ilçesi Yalakdere köyünde 500 dönüm arazi üzerinde 'düve' yetiştirecek olan Mehmet Aslantuğ, bu işi ortağı Erol Obdan ile birlikte gerçekleştirecek. Kendi çiftliklerinde yetiştirdikleri danaların eti hem satışa sunulacak hem de lokanta bölümünde odun ateşinde pişirilerek misafirlere sunulacak. Mehmet Aslantuğ'un bu işi sadece hobi olarak yapacağı ve lokantanın işletmesini bir arkadaşının yapacağı öğrenildi.

Önce Hanımın Çifliği ve şimdi de Kardeş Çocukları dizisindeki rolü ile ününe ün katan Mehmet Aslantuğ Karamürsel'de düve çiftliği kurdu.
Kocaeli Karamürsel ilçesi Yalakdere köyünde 500 dönüm arazi üzerinde 'düve' yetiştirecek olan Mehmet Aslantuğ, bu işi ortağı Erol Obdan ile birlikte gerçekleştirecek. Kendi çiftliklerinde yetiştirdikleri danaların eti hem satışa sunulacak hem de lokanta bölümünde odun ateşinde pişirilerek misafirlere sunulacak.
Mehmet Aslantuğ'un bu işi sadece hobi olarak yapacağı ve lokantanın işletmesini bir arkadaşının yapacağı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.