FATİH PORTAKAL TOKAT ANI VE SONRASININ TAMAMINI PAYLAŞTI (video)

Güncel 19.12.2021 - 19:31, Güncelleme: 19.12.2021 - 19:31
 

FATİH PORTAKAL TOKAT ANI VE SONRASININ TAMAMINI PAYLAŞTI (video)

Kocaelihaberi
Habertürk kanalının ekran yüzlerinden gazeteci Muharrem Sarıkaya'nın ses teknikerine tokat attığı anlar kameralara yansıdı. Sarıkaya'nın çalışana tokat attığı görüntüler sosyal medyada paylaşıldı.  Sarıkaya, 17 Aralık Cuma günü, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ile bir söyleşi gerçekleştirdi. Canlı olarak yayınlanan söyleşi sırasında Sarıkaya’nın ses konusunda yaşadığı problemler ekrana yansıdı. Ekrana yansımayan görüntülerde ise Sarıkaya’nın ses teknikerine tokat attığı ortaya çıktı. Videoyu ilk olarak turktime.com'un genel yayın yönetmeni Talat Atilla paylaştı.  Atilla, videoya "Rezalet! Gaziantep Büyüksehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'in karşısında Gazeteci Muharrem Sarıkaya ses teknikerine tokat atıyor. Yazıklar olsun!" notunu düştü. Gazeteci ve FOX TV eski anahaber sunucusu Fatih Portakal'da o tokat anlarının videosunun tamamını yayınlayarak "MUHARREM SARIKAYA'DAN SAYGISIZCI HAREKET! Pes!!! Hiç ummayacağım bir isim. Topluma mal olmuş bir gazeteci sonradan utanacağını hiç düşünmeden bu hareketi saygısızca nasıl yapabilir? Oradakilerden hiçbiri de başkan dahil, bu kişiye tepkisini göstermemiş. Buna da pes! Geçmiş olsun arkadaşa." sözleriyle tepki gösterdi..
Kocaelihaberi

Habertürk kanalının ekran yüzlerinden gazeteci Muharrem Sarıkaya'nın ses teknikerine tokat attığı anlar kameralara yansıdı. Sarıkaya'nın çalışana tokat attığı görüntüler sosyal medyada paylaşıldı. 

Sarıkaya, 17 Aralık Cuma günü, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ile bir söyleşi gerçekleştirdi.

Canlı olarak yayınlanan söyleşi sırasında Sarıkaya’nın ses konusunda yaşadığı problemler ekrana yansıdı. Ekrana yansımayan görüntülerde ise Sarıkaya’nın ses teknikerine tokat attığı ortaya çıktı.

Videoyu ilk olarak turktime.com'un genel yayın yönetmeni Talat Atilla paylaştı.  Atilla, videoya "Rezalet! Gaziantep Büyüksehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'in karşısında Gazeteci Muharrem Sarıkaya ses teknikerine tokat atıyor. Yazıklar olsun!" notunu düştü.

Gazeteci ve FOX TV eski anahaber sunucusu Fatih Portakal'da o tokat anlarının videosunun tamamını yayınlayarak "MUHARREM SARIKAYA'DAN SAYGISIZCI HAREKET! Pes!!! Hiç ummayacağım bir isim. Topluma mal olmuş bir gazeteci sonradan utanacağını hiç düşünmeden bu hareketi saygısızca nasıl yapabilir? Oradakilerden hiçbiri de başkan dahil, bu kişiye tepkisini göstermemiş. Buna da pes! Geçmiş olsun arkadaşa." sözleriyle tepki gösterdi..

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.