Türker Turizm Araç Filosunu Güçlendirmeye Devam Ediyor

Güncel 22.04.2026 - 05:36, Güncelleme: 22.04.2026 - 05:45
 

Türker Turizm Araç Filosunu Güçlendirmeye Devam Ediyor

KOCAELİ HABERİ
Personel ve öğrenci taşımacılığında faaliyetlerini sürdüren Kocaeli ve Gebze bölgesinin en köklü ve en tanınmış firmalarından birisi olan Türker Turizm, 2026 yılı yatırım planı kapsamında filosunu büyütmeye devam ediyor. Haber Ulaşım gazetesinde "Koluman’dan Türker Turizm’e Güçlü Sprinter Teslimatı" manşeti ile yer alan habere göre bu kapsamda, yıl içerisinde teslim edilmesi planlanan 30 adet Mercedes-Benz Sprinter siparişinin ilk 15 aracı teslim edildi. Teslim edilen araçların 11 adedi Sprinter 417 CDI 16+1 Pro Okul, 4 adedi ise Sprinter 517 CDI 19+1 Pro Ekstra Uzun Personel olarak filoya dahil edildi. Satış süreci Koluman İstanbul tarafından gerçekleştirilirken teslimat törenine; Koluman Hafif Ticari Araç Grup Satış Müdürü Altuğ Şakaklı, Koluman İstanbul Satış Müdürü Ezgi Yücetepe ve HTA Satış Danışmanı Serdar Kocakoyun katıldı. Araçları firma adına Yönetim Kurulu Başkanı Yekta Türker, Filo Müdürü Fuzuli Canruh ve Servis Müdürü Yaşar Doğan teslim aldı.
KOCAELİ HABERİ

Personel ve öğrenci taşımacılığında faaliyetlerini sürdüren Kocaeli ve Gebze bölgesinin en köklü ve en tanınmış firmalarından birisi olan Türker Turizm, 2026 yılı yatırım planı kapsamında filosunu büyütmeye devam ediyor.

Haber Ulaşım gazetesinde "Koluman’dan Türker Turizm’e Güçlü Sprinter Teslimatı" manşeti ile yer alan habere göre bu kapsamda, yıl içerisinde teslim edilmesi planlanan 30 adet Mercedes-Benz Sprinter siparişinin ilk 15 aracı teslim edildi. Teslim edilen araçların 11 adedi Sprinter 417 CDI 16+1 Pro Okul, 4 adedi ise Sprinter 517 CDI 19+1 Pro Ekstra Uzun Personel olarak filoya dahil edildi.

Satış süreci Koluman İstanbul tarafından gerçekleştirilirken teslimat törenine; Koluman Hafif Ticari Araç Grup Satış Müdürü Altuğ Şakaklı, Koluman İstanbul Satış Müdürü Ezgi Yücetepe ve HTA Satış Danışmanı Serdar Kocakoyun katıldı.

Araçları firma adına Yönetim Kurulu Başkanı Yekta Türker, Filo Müdürü Fuzuli Canruh ve Servis Müdürü Yaşar Doğan teslim aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.