Kaan Yıldırım'dan Hadise sorusuna şaşırtan yanıt: Konuşursam ayıp olur!

Güncel 23.08.2021 - 07:00, Güncelleme: 23.08.2021 - 07:00
 

Kaan Yıldırım'dan Hadise sorusuna şaşırtan yanıt: Konuşursam ayıp olur!

MAGAZİN
Ünlü oyuncu Kaan Yıldırım, iki ay önce ayrıldığı eski sevgilisi Hadise'nin iş insanı Mehmet Dinçerler ile yeni bir aşka yelken açmasının ilk kez açıklama yaptı. Yıldırım, Hadise ile ilgili soruya "Konuşursam ayıp olur" yanıtını verdi. Yeni sezonda "Mevlana" dizisi ile ekranlara dönmeye hazırlanan ünlü oyuncu Kaan Yıldırım, önceki gün Etiler'de görüntülendi. Canlandıracağı karakter için sık sık yaptığı çalışmaları sosyal medya hesabından da paylaşan Kaan Yıldırım'ın yeni imajı dikkatlerden kaçmadı. Oldukça keyifli görünen Yıldırım yeni dizisi için gazetecilere "Çok güzel bir proje olacağına inanıyorum. Savaşcı bir generali canlandırıyorum, bunun için de iyi bir şekilde çalışıyorum. Canlandıracağım karakter için at binme ve kılıç kullanma gibi eğitimler alıyorum, heyecanla bekliyorum." dedi. "KONUŞURSAM AYIP OLUR" Yıldırım, şarkıcı Hadise ile biten ilişkisi sonrası ilk kez konuştu. Ünlü oyuncu, gazetecilerin "Hadise Hanım ile ayrıldınız öncesi ve sonrası için neler söylemek istersiniz?" sorusuna yanıt verdi. Yıldırım, "Karşı tarafın bir ilişkisi var. Benim bu konulara girmem hiç uygun olmaz. Ayıp olur. Onun için sizin de anlayış göstermenizi istiyorum." ifadelerini kullandı.
MAGAZİN

Ünlü oyuncu Kaan Yıldırım, iki ay önce ayrıldığı eski sevgilisi Hadise'nin iş insanı Mehmet Dinçerler ile yeni bir aşka yelken açmasının ilk kez açıklama yaptı. Yıldırım, Hadise ile ilgili soruya "Konuşursam ayıp olur" yanıtını verdi.

Yeni sezonda "Mevlana" dizisi ile ekranlara dönmeye hazırlanan ünlü oyuncu Kaan Yıldırım, önceki gün Etiler'de görüntülendi. Canlandıracağı karakter için sık sık yaptığı çalışmaları sosyal medya hesabından da paylaşan Kaan Yıldırım'ın yeni imajı dikkatlerden kaçmadı.

Oldukça keyifli görünen Yıldırım yeni dizisi için gazetecilere "Çok güzel bir proje olacağına inanıyorum. Savaşcı bir generali canlandırıyorum, bunun için de iyi bir şekilde çalışıyorum. Canlandıracağım karakter için at binme ve kılıç kullanma gibi eğitimler alıyorum, heyecanla bekliyorum." dedi.

"KONUŞURSAM AYIP OLUR"

Yıldırım, şarkıcı Hadise ile biten ilişkisi sonrası ilk kez konuştu. Ünlü oyuncu, gazetecilerin "Hadise Hanım ile ayrıldınız öncesi ve sonrası için neler söylemek istersiniz?" sorusuna yanıt verdi.

Yıldırım, "Karşı tarafın bir ilişkisi var. Benim bu konulara girmem hiç uygun olmaz. Ayıp olur. Onun için sizin de anlayış göstermenizi istiyorum." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.