FAZIL SAY, AKSU'NUN ŞİİRİNİ BESTELİYOR

Magazin - Cemiyet 27.01.2022 - 19:05, Güncelleme: 27.01.2022 - 19:05
 

FAZIL SAY, AKSU'NUN ŞİİRİNİ BESTELİYOR

KOCAELİ HABERİ
Sezen Aksu'nun "Şahane Bir Şey Yaşamak" isimli şarkısı 2017 yılında müzikseverlerin beğenisine sunulmuştu. Şarkı, yazıldıktan 5 yıl sonra bazı sosyal medya hesaplarındaki paylaşımların ardından tartışma konusu oldu. Söz konusu paylaşımlarda, "Selam söyleyin o cahil Havva ile Adem'e..." sözlerinin dini değerlere hakaret içerdiği öne sürüldü. "KONU BEN DEĞİLİM, KONU MEMLEKET..." Sezen Aksu, hakkındaki tartışmaların ardından ilk açıklamasını kendi internet sitesinden ve sosyal medya hesaplarından paylaştı. "Konu ben değilim, konu memleket..." vurgusu yapan sanatçı, 2010 yılında kaleme aldığı "Hop Dedik" şarkısının sözleri ile yeni kaleme aldığı "Avcı" isimli şiirinin sözlerini paylaştı. FAZIL SAY, "AVCI"YI BESTELEYECEK Dünyaca ünlü piyanist Fazıl Say da Aksu’nun eleştirilere yanıt olarak yazdığı ve bir günde 70'ten fazla dile çevrilen "Avcı" adlı şiiri besteleyeceğini duyurdu. Konuyla alakalı Twitter hesabından açıklama yapan Say, "Hepinize güzel bir gün dilerim. Sessiz bir odadayım. Önümde, 'Avcı' adındaki şiir... 'Nasıl bestelerim?' diye düşünüyorum. Merak etmeyin; şairinden izin aldım. Kendisi bestelemeyecekmiş, yapmak isterim bu durumda. Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışırım layık olmak için." ifadelerini kullandı.
KOCAELİ HABERİ

Sezen Aksu'nun "Şahane Bir Şey Yaşamak" isimli şarkısı 2017 yılında müzikseverlerin beğenisine sunulmuştu. Şarkı, yazıldıktan 5 yıl sonra bazı sosyal medya hesaplarındaki paylaşımların ardından tartışma konusu oldu. Söz konusu paylaşımlarda, "Selam söyleyin o cahil Havva ile Adem'e..." sözlerinin dini değerlere hakaret içerdiği öne sürüldü.

"KONU BEN DEĞİLİM, KONU MEMLEKET..."

Sezen Aksu, hakkındaki tartışmaların ardından ilk açıklamasını kendi internet sitesinden ve sosyal medya hesaplarından paylaştı. "Konu ben değilim, konu memleket..." vurgusu yapan sanatçı, 2010 yılında kaleme aldığı "Hop Dedik" şarkısının sözleri ile yeni kaleme aldığı "Avcı" isimli şiirinin sözlerini paylaştı.

FAZIL SAY, "AVCI"YI BESTELEYECEK

Dünyaca ünlü piyanist Fazıl Say da Aksu’nun eleştirilere yanıt olarak yazdığı ve bir günde 70'ten fazla dile çevrilen "Avcı" adlı şiiri besteleyeceğini duyurdu. Konuyla alakalı Twitter hesabından açıklama yapan Say, "Hepinize güzel bir gün dilerim. Sessiz bir odadayım. Önümde, 'Avcı' adındaki şiir... 'Nasıl bestelerim?' diye düşünüyorum. Merak etmeyin; şairinden izin aldım. Kendisi bestelemeyecekmiş, yapmak isterim bu durumda. Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışırım layık olmak için." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.