TAHİR HOCA ALAYINA DERS VERDİ

18.09.2020 - 16:43, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

TAHİR HOCA ALAYINA DERS VERDİ

CENGİZ YUCAK Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı ve Avrupa Konseyi YBYK Ulusal Heyet Başkanı Doç.Dr.Tahir Büyükakın, pandemi nedeni ile video konferans yoluyla katılıdığı Yuvarlak raptiye Avrupa Konseyi YBYK İzleme Komitesi Toplantısında yaptığı konuşmada, Konseyin Türkiye'ye dayattığı "Özerklik" maddesine tepki gösterdi ve "Avrupa Konseyi, Türkiye söz konusu olduğunda standartlarını değiştirmekten vazgeçmelidir." dedi.. İŞTE O TARİHİ KONUŞMA  

CENGİZ YUCAK Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı ve Avrupa Konseyi YBYK Ulusal Heyet Başkanı Doç.Dr.Tahir Büyükakın, pandemi nedeni ile video konferans yoluyla katılıdığı Yuvarlak raptiye Avrupa Konseyi YBYK İzleme Komitesi Toplantısında yaptığı konuşmada, Konseyin Türkiye'ye dayattığı "Özerklik" maddesine tepki gösterdi ve "Avrupa Konseyi, Türkiye söz konusu olduğunda standartlarını değiştirmekten vazgeçmelidir." dedi..

İŞTE O TARİHİ KONUŞMA


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.